(P) Super Diet Drops – picaturile care ard kilogramele in plus, acum si in Romania

Extractul de scortisoara ajuta la scaderea apetitului, a poftei de dulce, si regleaza nivelul de colesterol din organism.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Super Diet Drops – picaturile care ard kilogramele in plus, acum si in Romania

Picaturile Super Diet Drops sunt cunoscute in intreaga lume pentru beneficiile aduse in procesul de pierdere al kilogramelor acumulate de-a lungul timpului. De curand acest supliment de slabit este prezent si pe piata din Romania.

Super Diet Drops, este 100% realizat din plante si contine 4 ingrediente cheie care impreuna ajuta la pierderea in greutate: extractul de scortisoara, de ceai verde, grapefruit si cafea verde.

Cum actioneaza?
Acest amestec puternic de ingrediente active din Super Diet Drops s-a dovedit a fi cel mai eficient impotriva kilogramelor in plus. Principalele beneficii ale Super Diet Drops sunt urmatoarele:

  • reduce pofta de mancare, controland apetitul
  • 1 mililitru din picaturile Super Diet Drops are efectul a 8-10 cesti din fiecare ingredient
  • accelereaza procesul de termogeneza din organism, facand astfel ca arderile din organism sa fie mult mai intense
  • regleaza nivelul colesterolului din organism
  • accelereaza arderile metabolismului

Folosind picaturile Super Diet pe o perioada de 30 de zile, respectand indicatiile si modul de administrare, puteti slabi pana la 8-12 kilograme, timp in care stomacul se micsoreaza iar tendinta de ingrasare dispare.

Se poate administra timp de 3 luni de zile, fara niciun fel de pauza. Produsul nu prezinta efecte adverse.
Contraindicatii: Femeile insarcinate, femile care alapteaza, copii si tinerii sub 18 ani!

Ce contine?

Extractul de scortisoara ajuta la scaderea apetitului, a poftei de dulce, si regleaza nivelul de colesterol din organism. De asemenea, ajuta celulele din organism sa proceseze mai bine glucidele, iar acestea nu se mai transforma in grasime.

Extractul de ceai verde are ca efect important scaderea nivelului de colesterol rau concomitent cu cresterea cantitatii de colesterol bun HDL. De asemenea, ceaiul verde a fost remarcat in special pentru proprietatile sale antioxidante si metabolice. Multe dintre proprietatile acestuia sunt date de cantitatea foarte mare de polifenoli, in special a unui anumit polifenol numit EGCG. Acesta este un stimulator foarte puternic pentru metabolism, reduce semnificativ pofta de mancare si chiar arde grasimile acumulate.

Extractul de grapefruit stimuleaza digestia ajutand la detoxifierea organismului. Grapefruit-ul contine o enzima care arde grasimile si ajuta la absorbtia si reducerea amidonului si zaharului din organism.

Extractul de cafea-verde inhiba cresterea tesutului de grasime si stimuleaza procesele de ardere efectiva. Acidul clorogenic care este continut in cafeaua verde opreste absorbtia zaharului in tractul gastrointestinal. Corpul incepe sa foloseasca grasimea depozitata si o arde pentru a obtine energie. Acidul clorogenic mai stimuleaza si activitatea metabolica a ficatului, care arde mai multa grasime.

Pentru mai multe informatii accesati siteul www.superdrops.ro

Nu uitati sa adoptati un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata si diversificata, cu evitarea exceselor alimentare si, mail ales, multa miscare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”