(P) Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale si sunt categoric sanatoase.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin.

Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.

Şi pentru că noi ne dorim să fim alături de tine, am adunat în uleiul Unisol toată bunătatea naturală a seminţelor de floarea soarelui, obţinută din prima presare a acestora. Astfel, culegem cele mai bune seminţe, atent alese când sunt perfect coapte, şi le presăm doar o singură dată, apoi le rafinăm cu grijă pentru a păstra întreaga savoare şi esenţa miezului.

În acest fel, ne asigurăm că uleiul de primă presă Unisol va îmbogăţi gustul reţetelor gătite acasă şi că vei găsi în el un aliat de încredere pentru momentele în care ai nevoie să găteşti pentru toată familia.

Nu în ultimul rând, de cinci ani de zile Unisol susţine eforturile gospodinelor de pregătire a conservelor de iarnă, susţinând o tradiţie românească autentică Astfel, anul acesta, Unisol le-a ajutat pe româncele care apelează la întreaga familie pentru a crea reţete creative de conserve să spună un „Mulţumesc!” sincer întregii echipe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân