Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi una dintre fiicele lui au murit într-un accident de elicopter

La doar 41 de ani, unul dintre cei mai iubiţi baschetbalişti din liga americană de baschet, Kobe Bryant a decedat într-un accident de elicopter în California.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi una dintre fiicele lui au murit într-un accident de elicopter
Legendarul baschetbalist american Kobe Bryant şi una dintre fiicele lui au murit într-un accident de elicopter, foto Shutterstock

O veste teribilă a zguduit iubitorii baschetbalului de pe întreg mapamondul. Multiplu campion în NBA, declarat în 2008 cel mai important jucător din NBA – Kobe Bryant a decedat într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, în California.

Surse ale poliţiei din L.A. au declarat pentru presa americană că nimeni nu a supravieţuit. În elicopter se afla şi una dintre fiicele lui, Gianna Maria în vârstă de 13 ani.
Se pare că elicopterul ar fi luat foc în aer şi nu a fost nici o şansă se remedieze situaţia. Nimeni nu a supravieţuit.

Fani şi vedete din lumea întreagă îi aduc zeci de mii de omagii lui Kobe 

Conform informaţiilor soţia lui Bryant, Vanessa nu se afla la bordul elicopterului. Cuplul mai are încă trei fete în afară de Gianna Maria – Natalia, Bianca şi Capri care în iunie 2020 va împlini un an. Deşi retras din lumea baschetului profesionist în 2016, Kobe Bryant nu a ieşit din lumina reflectoarelor, în 2018 fiind premiat cu Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj animat intitulat Dear Basketball. Jennifer Lopez, o apropiată a familiei şi-a exprimat public condoleanţele şi a postat o serie de fotografii de la întâlnirile cu familia lui Bryant.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân