galerie

Noutăţi dietă, siluetă şi sănătate - luna martie


 • FITBIT, cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, lansează patru produse noi, create special pentru a le oferi oamenilor din întreaga lume trackere şi smartwatch-uri cu focus pe sănătate şi fitness la un preţ cât mai avantajos: Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire şi Fitbit Ace 2. FITBIT INSPIRE HR – noul tracker accesibil şi atractiv. Acest produs nou se remarcă prin: Monitorizarea activităţii fizice ; Monitorizarea ritmului cardiac 24/7 ; Monitorizarea ciclurilor de somn; Peste 15 modele de exerciţii pentru antrenament, cu posibilitatea setării de obiective pentru fiecare antrenament (număr de minute, calorii sau distanţă); Rezistent la apă - până la 50 m; Memento-uri de mişcare şi mesaje motivante atunci când îţi atingi scopurile; Aplicaţii precum cronometru şi StopWatch. 
Cu un design elegant şi ecran touchscreen, FITBIT INSPIRE HR se conectează la GPS şi are sesiuni de respiraţie ghidată în funcţie de ritmul cardiac al utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul tracker-ului, utilizatorii pot primi notificările de pe smartphone - totul cu o autonomie a bateriei de peste 5 zile.
 • Xylitolul este un alcool de zahar care are o structura cristalina, granulara, cu o putere de indulcire comparabila cu a zaharului. Se gaseste in mod natural in multe fructe si legume, este produs si de corpul uman. Xylitolul provine in general din porumb. 
Un truc la îndemână pentru a păcăli creierul doritor de zahăr este să mizezi pe un îndulcitor care imită aspectul zahărului şi care se foloseşte la fel. Un exemplu concret este XILITOLUL. Când vrei neapărat ceva dulce, alege o budincă sau o îngheţată light, pe bază de xilitol. De ce? Xilitolul are gust dulce, identic cu al zahărului. Diferenţa constă în conţinutul caloric care este cu 40% mai mic şi indicele glicemic de numai 7. 
XYLOSWEET şi LITE&SWEET sunt îndulcitori pe bază de Xilitol, marca Xlear.
 • Peste tot se vorbeşte despre avantajele detoxifierii. Dar nu toată lumea ştie că acesta este un proces individual şi deosebit de complex, care are loc la nivel celular. Pentru ca detoxifierea să aibă loc, organismul trebuie ajutat să scape de toxine prin stimularea şi susţinerea principalelor căi de eliminare. Acest mecanism se numeşte drenaj. Drenajul constă în eliminarea din organism a rezidurilor fiziologice şi a toxinelor rezultate în urma proceselor metabolice de detoxifiere prin următoarele căi: renală, limfatică, cutanată şi hepatică. 
Gama DRENOX a fost special concepută pentru a sprijini principalele funcţii ale organismului implicate în procesul de detoxifiere. Beneficiile curei de drenaj constau în: creşterea nivelului de energie, stimularea organelor de eliminare, scăderea în greutate, îmbunătăţirea aspectului pielii, îmbunătăţirea sistemului imunitar şi a sistemului cognitiv. 
Pentru rezultate optime, această cură se face urmând patru paşi esenţiali, în următoarea ordine: 1 drenaj renal → 2 drenaj limfatic → 3 drenaj cutanat → 4 drenaj hepatic. Astfel cum este sugerat numeric şi pe ambalajele celor 4 produse DRENOX.
Produsele DRENOX conţin combinaţii sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant.
 • ISOSTAR - energie pentru mai multă mişcare şi rezistenţă la efort.
Batoanele, gelurile sau băuturile hidratante ISOSTAR sunt obişnuite în nutriţia campionilor, de ce să nu le încerci şi tu dacă faci mişcare sau ai nevoie de un aport suplimentar de energie.
Cu cereale crocante, ciocolată, banane, merişor, caise, alune sau guarana, batoanele Isostar sunt delicioase, îţi refac rezervele de energie şi te ajută să îţi depăşeşti limitele, sportivii le folosesc de mult. 
Batoanele energizante Isostar se recomandã eforturilor sportive de anduranţă (efort mai mare de 60-90 minute) sau chiar în timpul activitãţilor sportive preferate pentru evitarea oboselii. Acestea sunt fabricate din ingrediente exclusiv alimentare. Le poţi gãsi pe toate în marile lanţuri de supermarket, magazinele de echipament sportiv, salile de fitness sau sportive selecţionate, magazinele DM şi online, pe www.nutrivita.ro
 • XLEAR NASAL SPRAY este o gamă de decongestionante nazale pe bază de xiliol, XLEAR SINUS CARE este o gamă de dispozitive de spălare a nasului şi a sinusurilor pe bază de xiliol. Folosirea unui spray nazal cu xilitol reprezintă un instrument eficient pentru spălarea nasului, îndepărtarea bacteriilor daunatoare şi a factorilor poluanţi care ar putea favoriza astfel sinuzita şi infecţii ale urechii. Igiena nasului şi a sinusurilor se poate realiza atât prin administrarea unor picături sau spray-uri nazale cu xilitol si sare de mare, cât şi prin utilizarea irigatoarelor nazale. Acestea din urmă folosesc gravitaţia pentru a trece într-un mod delicat prin căile nazale soluţia salina cu xilitol, curăţând bacteriile, alergenii şi alţi factori contaminanţi ce pot fi nocivi. Xilitolul prezent în produsele XLEAR acţionează asupra bacteriei, care cauzează infecţia căilor respiratorii superioare, slăbindu-i capacitatea de a adera la ţesuturi. De asemenea, folosirea decongestionantelor nazale cu xilitol reduce incidenţa apariţiei infecţiilor urechii. Şi unde mai pui că picăturile nazale cu xilitol nu dau dependenţă şi nu au efecte secundare. Picăturile sunt sigure la orice vârstă pentru ca sunt 100% naturale.
 • SECOM a îmbogăţit gama Respiratory Protect cu două sortimente noi: Respiratory Protect HerbaLozenge Cranberry Raspberry si Respiratory Protect HerbaLozenge Lemon Honey Soother. Noile dropsuri pentru gât RESPIRATORY PROTECT HERBALOZENGE conţin un amestec patentat de 7 extracte organice ce sunt utilizate în mod tradiţional pentru sănătatea sistemului respirator. Ambalate individual, comprimatele de supt contribuie la ameliorarea disconfortului asociat gâtului iritat şi ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar prin conţinutul de Vitamina C şi Zinc. Produsele sunt certificate organic (USDA Organic), nu contin gluten si sunt nemodificate genetic (non-GMO). Dropsurile au arome naturale de merisor si zmeura, respectiv miere si lamaie, fără coloranţi şi îndulcitori artificiali (sirop de orez brun certificat organic).
 • Condimente, ulei de măsline extra virgin şi arome mediteraneene. Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extra virgine aromate, care pot adăuga rapid şi uşor o notă specială, gourmet, oricărui fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde autenticele şi tradiţionalele arome ale bucătăriei italiene - atât de celebră şi de râvnită în toată lumea. Câteva picături sunt suficiente pentru a obţine o aromă completă.
MONINI EXTRA VIRGIN CU TRUFE este cel mai potrivit pentru paste, carne şi carpaccio, precum şi pentru ouă, pizza şi cheese fondue. Face ca fiecare reţetă să fie mai apetisantă!
MONINI EXTRA VIRGIN CU BUSUIOC este perfect pentru reţetele în stil italian. Este recomandat pentru paste, salate şi este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste şi orez, roşii şi mozzarela sau cartofi.
MONINI EXTRA VIRGIN CU USTUROI SI CHILLI este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de roşii, pentru peşte sau supele de legume. Se recomandă la fripturi, legume raw şi preparate şi poate fi presărat din belşug peste deliciile savurate de toţi cei cărora le place să adauge o notă HOT, picantă la mâncarea lor!
MONINI EXTRA VIRGIN CU LĂMÂIE este ideal pentru salate şi marinade, foarte bun pentru peşte, fie el fiert şi prăjit;şi este absolut special pentru preparatele din păsări de curte şi legume. În plus, este potrivit şi pentru a aroma aluatul pentru prăjituri.
 • Tusea este o reacţie de apărare a organismului, ce constă într-un mecanism reflex al căilor respiratorii de a elimina secreţiile (mucusul) sau corpii străini. Tusea iniţială, seacă şi iritativă, se transformă într-una productivă, mucusul fiind astfel eliminat. Uneori se întâmplă să respiri greu sau să ai stări de vomă, care te vor împiedica să dormi.
Dacă te confrunţi cu o tuse productivă, IMUNOTUS® FORTE îţi este de ajutor. Un plic de Imunotus Forte combină în mod eficient 600 mg de acetilcisteină naturală, extracte standardizate din flori şi fructe de soc, frunze de cimbru de cultură şi Vitamina C. Nu conţine coloranţi sintetici sau conservanţi.
Acetilcisteina contribuie la funcţionarea normală a sistemului respirator, acţionând asupra fluidificării şi eliminării mucusului în exces. Cimbrul are proprietăţi antispastice, calmează tusea şi durerile de cap, reduce inflamaţia şi desfundă nasul. Vitamina C are proprietăţi imunostimulatoare şi ameliorează simptomele date de răceli. Iar fructele şi florile de soc au proprietăţi antivirale, acţionând asupra virusului care a determinat viroza respectivă. Este foarte important acest beneficiu, întrucât peste 85% dintre infecţiile virale sunt cauzete de virusuri. 
Imunotus Forte este recomandat adulţilor, dar şi copiilor, începând cu vârsta de 12 ani, având un profil de siguranţă ridicat. Conţinutul plicului se dizolvă în aproximativ 200 ml apă plată, iar durata de administrare poate ajunge până la 14 zile.
FITBIT, cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, lansează patru produse noi, create special pentru a le oferi oamenilor din întreaga lume trackere şi smartwatch-uri cu focus pe sănătate şi fitness la un preţ cât mai avantajos: Fitbit Versa Lite Edition, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire şi Fitbit Ace 2. FITBIT INSPIRE HR – noul tracker accesibil şi atractiv. Acest produs nou se remarcă prin: Monitorizarea activităţii fizice ; Monitorizarea ritmului cardiac 24/7 ; Monitorizarea ciclurilor de somn; Peste 15 modele de exerciţii pentru antrenament, cu posibilitatea setării de obiective pentru fiecare antrenament (număr de minute, calorii sau distanţă); Rezistent la apă - până la 50 m; Memento-uri de mişcare şi mesaje motivante atunci când îţi atingi scopurile; Aplicaţii precum cronometru şi StopWatch. Cu un design elegant şi ecran touchscreen, FITBIT INSPIRE HR se conectează la GPS şi are sesiuni de respiraţie ghidată în funcţie de ritmul cardiac al utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul tracker-ului, utilizatorii pot primi notificările de pe smartphone - totul cu o autonomie a bateriei de peste 5 zile.
1/1