Dulciuri apetisante şi colorate fără E-uri? Se poate!

Crezi că prăjiturile viu colorate ascund o multitudine de ingrediente dubioase şi coloranţi care pe termen lung îţi pot afecta sănătatea? Ei bine, află că nu este o regulă, iar specialiştii de la Madame Lucie vin să ne convingă de acest lucru cu noua lor gamă de macarons, „Le macaron au naturel”, realizată din ingrediente exclusiv naturale. Aceste mici cerculeţe fragile reprezintă cel mai colorat şi parfumat desert franţuzesc, bineînţeles realizate cu măiestria şi creativitatea artiştilor cofetari Madame Lucie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dulciuri apetisante şi colorate fără E-uri? Se poate!

Crezi că prăjiturile viu colorate ascund o multitudine de ingrediente dubioase şi coloranţi care pe termen lung îţi pot afecta sănătatea? Ei bine, află că nu este o regulă, iar specialiştii de la Madame Lucie vin să ne convingă de acest lucru cu noua lor gamă de macarons, „Le macaron au naturel”, realizată din ingrediente exclusiv naturale.

Astfel de delicii dulci pot însoţi perfect o cană cu ceai, o cafea sau, de ce nu, o şampanie fină la un eveniment special. Datorită unei reţete perfect echilibrate şi a ingredientelor proaspete şi de cea mai bună calitate, les macarons de Madame Lucie se evidenţiază printr-un gust desăvârşit, aromă intensă şi acel „quelque chose” care te împiedică să te rezumi doar la una sau două prăjiturici.

Delicii multicolore cu ajutorul naturii

V-aţi putea întreba de ce este special la aceste macarons? Răspunsul este evident: ingredientele sunt de cea mai bună calitate, iar reţeta un secret de familie…

Pudra de migdale fină, adusă din Franţa, albuşul din ouă proaspete, smântâna produsă la o fermă din România, special pentru cremele macarons, sunt câteva din ingredientele care compun reţeta unică Madame Lucie.

Cu un gust mai intens ca oricând, noile macarons au arome obţinute prin extracţie din plante sau fructe proaspete: petale de trandafir, piersici, caise, ceai verde matcha, mango, fructul pasiunii. Culorile vii sau delicate provin din pigmenţi de culoare ai plantelor sau din elemente care se găsesc în stare naturală: betacaroten din plante şi fructe, clorofilă din plante, cărbune, extract de carmin, extract de paprika etc.

Combinaţii rafinate şi inedite

Amatorii de macarons pot alege din peste 20 de sortimente de macarons Madame Lucie, împărţite în două game de produse. În gama clasică se regăsesc arome apetisante de ciocolata neagră din sumatra, trandafir, zmeură, fistic, vanilie, lămâie, cafea braziliană, cocos şi ciocolată-banană, iar colecţia gourmet aduce noi combinaţii rafinate: trufe şi nucă, ispahan, piersici şi caise, mango şi fructul pasiunii, yuzu şi mentă, portocale roşii şi ghimbir, dar şi noi arome florale: bergamotă, flori de portocal şi irezistibila iasomie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: