Diabetul şi fructele – plusuri şi minusuri

Consumul de fructe proaspete, precum afine, struguri şi mere, poate reduce probabilitatea de dezvoltare a diabetului de tip II, în timp ce sucurile de fructe pot creşte riscul de instalare a acestei boli, potrivit unui studiu.
Diabetul şi fructele – plusuri şi minusuri

Consumul de fructe proaspete, precum afine, struguri şi mere, poate reduce probabilitatea de dezvoltare a diabetului de tip II, în timp ce sucurile de fructe pot creşte riscul de instalare a acestei boli, potrivit unui studiu.

Consumul de fructe este în general recomandat pentru prevenirea diverselor maladii cronice, inclusiv diabetul de tip II. Studiile anterioare realizate în acest sens au oferit rezultate contradictorii privind prevenirea diabetului prin consumul de fructe proaspete. Diabetul este caracterizat de creşterea anormală a nivelului de zahăr în sânge.
 

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU