„Cum am slăbit 11 kilograme în 24 de ore” – Nu încercaţi aşa ceva acasă!

Înainte de a citi mai departe, trebuie să vă avertizăm: această dietă drastică este extrem de periculoasă şi nu trebuie încercată de nimeni! Povestea kilogramelor pierdute într-un timp atât de scurt aparţine unui tânăr în vârstă de 28 de ani, Ross Edgley, antrenor de fitness, care a vrut să demonstreze prin acest experiment că dietele-minune care promit să vă scape de excesul ponderal în doar câteva zile sunt doar nişte minciuni.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Înainte de a citi mai departe, trebuie să vă avertizăm: această dietă drastică este extrem de periculoasă şi nu trebuie încercată de nimeni!

Povestea kilogramelor pierdute într-un timp atât de scurt aparţine unui tânăr în vârstă de 28 de ani, Ross Edgley, antrenor de fitness, care a vrut să demonstreze prin acest experiment că dietele-minune care promit să vă scape de excesul ponderal în doar câteva zile sunt doar nişte minciuni.

Mai exact, bărbatul a vrut să vadă cât poate slăbi în 24 de ore dacă elimină un procent ridicat de apă din organism. Astfel, în condiţiile în care la începutul experimentului cântărea 95 de kilograme, la sfârşitul acestuia acul cântarului indica 84 de kilograme, cu 11 mai puţin.

Cum a reuşit acest lucru? Cu mult sport, saună, haine care să accelereze traspiraţia, alimente fără sare, evitarea carbohidraţilor şi băuturi diuretice pe bază de vitamina C, păpădie şi cafeină. De asemenea, nu a băut deloc apă în acest interval de 24 de ore.
Astfel, tânărul a reuşit în doar o zi să dea jos 11 kilograme, însă, atenţie, această greutate este reprezentată doar de apă, nu şi de grăsime corporală.

Bărbatul a consultat o echipă de medici înainte de a începe experimentul şi subliniază că acele 2-3 kilograme în minus pe care le observăm la sala de sport, după o şedinţă de exerciţii intense, reprezintă doar apa pierdută.
Deci, nu vă iluzionaţi că doar sportul vă poate ajuta să slăbiţi deoarece şi alimentaţia joacă un rol la fel de important.

Mai jos, poze cu bărbatul înainte şi după experimentul extrem de 24 de ore.

 

Sursa: Dailymail.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Cum te îmbolnăvesc tigăile moderne
Cum te îmbolnăvesc tigăile moderne
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”