Cum a reuşit această femeie să slăbească 50 de kilograme după ce a combinat mai multe diete

De la 100 la 50 de kilograme! Această femeie ne demonstrează tuturor că imposibilul este posibil.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum a reuşit această femeie să slăbească 50 de kilograme după ce a combinat mai multe diete
Sursa foto: Instagram

De la 100 la 50 de kilograme! Această femeie ne demonstrează tuturor că imposibilul este posibil. Cu ajutorul modificărilor făcute în regimul alimentar, femeia arată complet schimbată, pare că nu mai este aceeaşi persoană.

Shandra Rae Redwine a povestit recent pentru o revistă de femei că a avut întotdeauna probleme cu greutatea începând din adolescenţă. Pierdea şi punea la loc 10 kilograme cu uşurinţă, dar după vârsta de 20 de ani a început să acumuleze kilograme, iar metabolismul ei părea că nu funcţionează deloc.

În doar 5 ani, femeia s-a îngrăşat 50 de kilograme! Însă nu doar aspectul ei fizic a avut de suferit. Greutatea corporală în exces i-a afectat şi starea de sănătate.

„Analizele de laborator pe care le-am făcut îmi arătau că am colesterolul crescut, hipertensiune şi glicemie la limita superioară. De asemenea, sufeream de insomnie, boală inflamatorie intestinală, pietre la rinichi şi aveam probleme cu colecistul, care ulterior s-au agravat şi a fost nevoie să fie extirpat.”

Totul până într-o zi, când femeia a decis să se urce pe cântar şi a văzut cu propriii ochi numărul alarmant de kilograme.

Am fost şocată, cântarul arăta că am aproape 100 de kilograme

La vremea aceea, femeia avea 29 de ani. Acul cântarului a determinat-o să conştientizeze pericolul la care s-ar fi expus dacă ar fi continuat să se îngraşe.

Astfel, Shandra s-a abonat la programul de slăbire Weight Watchers, care a ajutat-o să afle multe informaţii nutriţionale despre alimentele consumate. Evitând anumite alimente şi reducând numărul de calorii, femeia a reuşit să slăbească aproximativ 30 de kilograme.

După naşterea celor doi fii ai ei, acum în vârstă de 3, respectiv 5 ani, ea a continuat să ţină regim, dar a schimbat dieta.

Femeia a renunţat la zahăr şi a urmat o perioadă dieta ketogenică. Astfel, ea a reuşit să slăbească încă 20 de kilograme, ajungând acum la o greutate ideală de 50 de kilograme.

Acum, femeia este mai conştiincioasă în privinţa regimului alimentar, ştie cum să combine alimentele, ce să evite şi când este momentul ideal să mănânce pentru a evita să se îngraşe la loc.

Iată cum arată meniul Shandrei într-o zi obişnuită:

  • Mic dejun: 2 ouă cu jumătate de avocado, o roşie şi puţină brânză de capră pe o felie de pâine integrală
  • Prânz: peşte, piept de pui sau vită la grătar cu garnitură de legume, un iaurt mic/brânză cottage sau un fruct
  • Cină: peşte, pui sau vită la grătar, cuptor sau la abur cu salată de legume
  • Desert: iaurt îngheţat/fructe de pădure cu frişcă/ un pahar de vin alb
  • Gustări: smoothie de fructe sau legume, iaurt, brânză cottage, fructe, pâine cu unt de arahide, beţe de morcovi, ţelină, castraveţi, humus
Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”