Bărbaţi, iată micul dejun perfect: IAURTUL. Vă creşte virilitatea!

Oamenii de ştiinţă de la Massachusetts Institute of Technology au descoperit, în urma unei cercetări realizate pe cobai, că iaurtul conţine anumite substanţe care ajută la sporirea numărului de spermatozoizi, informează Daily Mail.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bărbaţi, iată micul dejun perfect: IAURTUL. Vă creşte virilitatea!

Oamenii de ştiinţă de la Massachusetts Institute of Technology au descoperit, în urma unei cercetări realizate pe cobai, că iaurtul conţine anumite substanţe care ajută la sporirea numărului de spermatozoizi, potrivit Daily Mail.

Testele realizate în laborator au arătat că şoarecii care au fost hrăniţi cu iaurt aveau testiculele cu 5% mai mari şi cu 15% mai grele decât cele ale cobailor care au fost hrăniţi cu mâncare proastă sau obişnuită.

Citeşte mai  multe pe www.gandul.info

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”