Anca Bucur – Miss Fitness te invită la mişcare!

Timp de o lună, începând cu 14 iunie, în 12 oraşe din tară, Herbalife a provocat românii pasionaţi de mişcare la o serie de antrenamente de fitness în aer liber. Antrenori profesionişti de aerobic, Tae Bo, Pilates şi de latino dance au energizat după-amiezile celor care au dorit să facă mişcare şi să se relaxeze activ în timpul weekend-ului prin intermediul unor sesiuni de training gratuite.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Anca Bucur – Miss Fitness te invită la mişcare!

Timp de o lună, începând cu 14 iunie, în 12 oraşe din tară, Herbalife a provocat românii pasionaţi de mişcare la o serie de antrenamente de fitness în aer liber.

Antrenori profesionişti de aerobic, Tae Bo, Pilates şi de latino dance au energizat după-amiezile celor care au dorit să facă mişcare şi să se relaxeze activ în timpul weekend-ului prin intermediul unor sesiuni de training gratuite.

Bucureşti este oraşul care va încheia această campanie iar gazda evenimentului va fi Anca Bucur, Miss Fitness Universe.

Pe 12 octombrie, începând cu oră 17:00, Anca Bucur te invită în Parcul Tineretului la o sesiune de fitness inedită unde sportul şi distracţia fac cea mai bună echipă.

Intrarea este liberă iar evenimentul este recomandat tuturor pasionaţilor de sport şi de mişcare, celor care doresc să evadeze din rutină zilnică şi să aibă un stil de viată activ şi sănătos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dacă ar fi uşor, am alerga şi noi!
Dacă ar fi uşor, am alerga şi noi!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: