5 motive pentru care merită să slăbeşti

Ştiai că dacă scapi de câteva kilograme în plus, câştigi o gramadă de beneficii iar calitatea vieţii se poate îmbunătăţi? Nu trebuie să ne crezi pe cuvând, însă poţi lua de bune sfaturile antrenorului personal Şerban Blebea, care îţi dă 5 argumente pentru care excesul ponderal lăsat la sală îţi poate aduce fericirea pe chip.
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 motive pentru care merită să slăbeşti

Ştiai că dacă scapi de câteva kilograme în plus,  câştigi o gramadă de beneficii iar calitatea vieţii se poate îmbunătăţi?

Nu trebuie să ne crezi pe cuvând, însă poţi lua de bune sfaturile antrenorului personal Şerban Blebea, care îţi dă 5 argumente pentru care excesul ponderal lăsat la sală îţi poate aduce fericirea pe chip.
 

Iată 5 motive pentru care ar trebui să îţi faci un abonament la sala de sport sau să alergi mai des în parc:

 

  • Ai mai multă încredere în tine;
     
  • Eşti mai sănătos – pierderea a 5-10% din greutatea corporală îmbunătăţeşte semnificativ starea de sănătate; beneficiile sunt nenumărate: menţii sănătatea inimii, scazi nivelul de colesterol şi riscul apariţiei multor afecţiuni (boli de inimă, artrită, infertilitate, cancer, depresie, diabet etc.);
     
  • Ai mai multă energie –  studiile arată că pierderea câtorva kilograme îmbunătăţeşte calitatea somnului; dacă slăbeşti, te trezeşti mai odihnit şi  ai mai multă energie pentru a-ţi pune proiectele în aplicare,
     
  • Respiri mai uşor – Te-ai trezit vreodată rămânând fără aer după ce ai urcat trei etaje? Scăderea în greutate şi exerciţiile fizice îmbunătăţesc circulaţia oxigenului
     
  • Înveţi să ai succes –  Abilităţile necesare pentru a ne atinge scopurile nu sunt atât de diferite. Dacă reuşeşti să slăbeşti, poţi să foloseşti trucurile pe care le-ai aplicat ca să-ţi atingi obiectivul şi în alte domenii ale vieţii tale.


Beneficiile scăderii în greutate sunt evidente. Te las pe tine să te gândeşti care sunt avantajele surplusului de greutate. Există vreunul?

Din păcate, nu ne putem bucura de avantajele scăderii în greutate dacă nu facem nici o schimbare pentru a ne atinge obiectivul. Şi când vine vorba de slăbit culegem ceea ce semănăm. Fără să investim timp şi energie, nu vom reuşi să ne atingem obiectivele.

Slăbeşte sanatos, fără înfometare şi fără pastile magice! Înscrie-te în programul de 30 de zile Slăbeşte cu Şerban, care îţi oferă cele mai bune tehnici de scădere în greutate şi regim personalizat, astfel încât la final să obţii greutatea dorită.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”