3 noutăţi pentru dieta ta

Vă prezentăm trei noutăţi ce ţin de nutriţie, dietă: o gamă cu delicii gourmet, dar naturale, gustări sănătoase şi consistente, iar în caz de probleme serioase un protector hepatic.
  • Publicat:
  • Actualizat:
3 noutăţi pentru dieta ta

Vă prezentăm trei noutăţi ce ţin de nutriţie, dietă: o gamă cu delicii gourmet, dar naturale, gustări sănătoase şi consistente, iar în caz de probleme serioase un protector hepatic.

Delicii gourmet 100% BIO de la BJORG!

În plină invazie a alimentelor tratate chimic şi gust obţinut artificial, în ultima perioadă produsele bio = eco =organice câştigă teren şi la noi. Bjorg reprezintă alternativa naturală, echilibrată, sănătoasă, 100% organică, a preparatelor preambalate, gourmet. Cu peste 200 de produse împărţite pe 6 categorii (cereale pentru micul dejun, biscuiţi şi galete, crackeri şi pâinici, mai multe feluri de lapte vegetal, sucuri de legume şi fructe, cuburi vegetale şi mese la plic) Bjorg are câte ceva bun, sănătos şi delicios pentru toată familia.

Toate produsele brandului sunt certificate ecologic, din ingrediente nemodificate genetic, fără pesticide, fără conservanţi sau coloranţi artificiali, conform legislatiei in vigoare. Ingredientele selecţionate din produsele Bjorg sunt bogate în vitamine şi minerale, oferind preparatelor o valoare nutritivă ridicată. Toate poartă marca AB (produs organic în Franţa) şi certificarea UE.

Preparatele marca Bjorg au un profil nutriţional special. Cerealele folosite la prepararea lor sunt integrale sau semi-integrale, iar restul de ingrediente puţin sau deloc rafinate. Fără grăsimi hidrogenate. Fără coloranţi sau conservanţi. 

De încercat:

  • Biscuiţi umpluţi cu ciocolată neagră, 150g – Biscuiţi crocanţi din cereale integrale, bogaţi în fibre, cu zaharuri nerafinate, fără ulei de palmier. Sursa de fier şi magneziu.
  • Granola Mango-Caju 350g (cca 8 porţii) – Un mix crocant si savuros, sursa de fibre. Fulgii de ovăz integral sunt glazuraţi cu zahăr de trestie nerafinat si asezonati cu un amestec generos de mango, bucăţi de nucă de cocos şi de caju.
  • Cuburi condimente pentru mancaruri 6x11g  – partenerele ideale ale oricărei mese delicioase. Un amestec subtil de legume şi mirodenii, cubul dă savoare oricărui fel de mâncare, indiferent că e vorba despre carne, sosuri, supe, orez sau paste.

Activia lansează cinci sortimente delicioase de iaurt cu seminţe de chia şi in.

Activia îşi continuă misiunea de a contribui la starea de bine digestivă, prin iaurturi simple şi gustoase, şi lansează cinci sortimente noi de iaurturi. Ingredientele cheie ale noilor iaurturi Activia, seminţele de chia şi in, au multiple beneficii în combinaţie cu iaurtul cremos, ce conţine miliarde de fermenţi Bifidus ActiRegularis, şi cu fructele delicioase. Mixurile gata preparate sunt uşor de consumat în diverse momente, atât la birou sau acasă, dar şi în mişcare. 

Seminţele de chia reprezintă o noutate pentru portofoliul Activia, iar gama cuprinde două iaurturi de băut, Activia Chia Afine şi Activia Chia Curmale şi o variantă de iaurt cremos: Activia Chia Natur. Seminţele de chia au un conţinut mare de proteine, prin comparaţie cu alte cereale, fiind o sursă bună de acizi graşi şi Omega-3.
Gama de iaurturi cu seminţe de in este completată cu două produse noi, Activia cu Seminţe de In şi Cereale şi Activia cu Seminţe de In şi Caise Uscate, acestea alăturându-se celor lansate încă de anul trecut pe piaţa locală, Activia de Băut cu Seminţe de In şi Mango-Ananas şi Activia de Băut cu Seminţe de In şi Kiwi-Pară.

Pentru protecţia ficatului

Stoptoxin Forte este un protector hepatic recomandat în protejarea ficatului faţă de efectul nociv al substanţelor toxice (substanţe medicamentoase, alcool, aditivi alimentari, fum de ţigară), precum şi pentru funcţionarea normală a ficatului. 

Aceste capsule se administrează în hepatopatii, cure de detoxifiere, dar şi asociat la tratamentele cu risc de hepatotoxicitate.

Acest supliment alimentar ameliorează simptomatologia – dureri abdominale, oboseală, anorexie, dispepsie, normalizează parametrii hepatici – bilirubina, TGO, TGP şi reprezintă un adjuvant antiviral în hepatitele de tip B şi C. Conţine extract uscat din partea aeriană de Phyllanthus niruri (standardizat in Phyllanthine) – 225 mg/capsulă; extract uscat din seminţe de armurariu (standardizat in silimarina) – 150 mg/capsulă, colină – 60 mg/capsulă.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân