Vrei să mănânci ca un star?

Ce-ar fi să iei o masă cu aer de Hollywood? Atunci mergi în SUA, într-un restaurant patronat de un actor. Şi ofertele sunt mai mult decât variate – de la delicatese japoneze, la cele marocane şi, de ce nu, la hamburgeri fără carne de vită.
  • Publicat:
Vrei să mănânci ca un star?

Ce-ar fi să iei o masă cu aer de Hollywood? Atunci mergi în SUA, într-un restaurant patronat de un actor. Şi ofertele sunt mai mult decât variate – de la delicatese japoneze, la cele marocane şi, de ce nu, la hamburgeri fără carne de vită.

O poveste despre stil

Robert De Niro nu este doar un actor de senzaţie, dar şi coproprietar al unui lanţ de restaurante incredibile, Nobu. Starul a participat la decorarea locaţiilor, iar în privinţa meniului i-a dat mână liberă lui Nobuyuki Matsuhisa, cunoscut drept Nobu.

Este vorba de un japonez şcolit în arta sushi, dar şi în bucătăria peruană. Astfel, preparatele acestuia au devenit o combinaţie a celor două culturi. Un singur fel de mâncare costă între 20 şi 40 de dolari, iar cunoscătorii ştiu că merită. Este vorba de salate de peşte crud, de pate de caviar, de tarte de somon unse în caviar, creveţi la grătar pe pat de spanac sau supe de alge  cu ciuperci rare.

Doar pentru îndrăgostiţi

Ryan Gosling şi-a deschis şi el o astfel de afacere. La Tangine poţi să ai parte de cea mai romantică cină din viaţa ta, gândită în detalii de un star. Este vorba de un restaurant cu specific marocan în care stai doar în perne de puf, înconjurat de lemn negru sculptat. Mâncarea are influenţe africane, franceze şi spaniole şi costă mai mult de 100 de dolari pentru o persoană.

Un meniu delicios începe cu humus şi măsline pe pâine dospită de deşert. Urmează o salată de ardei verzi, mere şi oţet lângă sorbet de lămâie şi zmeură. Al treilea fel înseamnă o porţie de creveţi în sos de lămâie şi ciuperci sau miel servit cu prune uscate şi sos de miere.

Artă cu hamburgeri 
După atâtea delicatese, de ce n-ai \ncerca şi meniul fraţilor Mark şi Donnie Wahlberg, la restaurantul acestora, Wahlberg? Aici poţi să deguşti peste 80 de feluri de hamburgeri şi alte “specialităţi” fast food. Dacă unele costă 2-3 dolari, cele mai scumpe ajung până la 40 de dolari, dar poţi să spui că ai fost în SUA şi ai mâncat hamburger cu stridii.
 

Citeşte şi: Catalin Botezatu, un virtuoz al artei culinare! Vezi ce fusion food prepara!

Mananca asiatic ca sa te simti bine in pielea ta!

Secrete ale dietei din jurul lumii

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”