Vegetariana sau nu?

  • Publicat:
Vegetariana sau nu?
Vegetariana sau nu?

Daca ai incercat mai multe cure de slabit, dar nu te-a convins nici macar una, incearca dieta vegetariana. Afla cinci motive pentru care ai putea sa optezi in favoarea consumului de vegetale!

Benefica atat pentru organismul nostru cat si pentru sanatatea celor din jur, alimentatia naturala este din ce in ce mai apreciata. Adeptii dietei vegetariene au argumente ca acest stil de viata poate fi urmat si mentinut pe tot parcursul vietii. Iata cateva motive pentru care am putea alege o astfel de dieta.

1. Carnea este un aliment nociv, ea fiind cu 40 la suta mai daunatoare decat gazele de esapament. Este ceea ce demonstreaza un studiu recent din Statele Unite referitor la cauzele degradarii mediului.

2.
Vegetarienii sunt mai feriti de afectiunile cardiace, cancer si atacuri cerebrale. Lipsa grasimilor animale din masa zilnica le protejeaza sanatatea.

3. Alegerea tinutei vestimentare este o sarcina placuta pentru cei care urmeaza o dieta vegetariana. Iar mersul la piscina sau la mare este o placere atunci cand costumul de baie vine ca turnat si toate privirile se intorc adimirativ catre posesorul trupului hranit cu vegetale.

4. Pacea mondiala se bazeaza pe concepte vegetariene. Uciderea animalelor pentru carne si blana lor reprezinta un act de violenta din ce in ce mai controversat. Iar majoritatea militantilor pentru interzicerea folosirii blanurilor de animale in comert, sunt vegetarieni.

5. Bucuria de a manca. Multi oameni au ajuns la concluzia ca renuntarea la carne a fost cea mai buna alegere pe care au facut-o. Descoperind cerealele, legumele si fructele, au patruns intr-o lume sanatoasa, echilibrata si lipsita de cruzime.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elimina pericolele cand vrei sa slabesti
Elimina pericolele cand vrei sa slabesti
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”