Superdans pentru o „Iubire ca in filme”

Sunt cinci si danseaza in barul Princess, in noua telenovela de la Acasa Tv, „Iubire ca in filme”.
  • Publicat:
Superdans pentru o
Superdans pentru o "Iubire ca in filme"

Sunt cinci si danseaza in barul Princess, in noua telenovela de la Acasa Tv, „Iubire ca in filme”. Ca sa fie in forma maxima, se antreneaza la sala de sport de jumatate de an, iar dupa multe lectii cu un coregraf, au ajuns sa isi sincronizeze.

Cele cinci fete s-au antrenat intens ca sa fie impecabile cand urca pe barul din “Iubire ca in filme” si se unduiesc sinuos. Una dintre ele, actrita Adriana Nicolae, le-a devenit si antrenoare de fitness, si tot ea a incercat sa le construiasca o dieta. Pana una-alta, se tine in fiecare zi de capul colegelor ei sa-si ia vitaminele si mineralele. In ceea ce o priveste, Adriana Nicolae a participat, chiar inainte de debutul telenovelei, la concursul national de body fitness.

Pentru un asemenea eveniment, nu a trebuit sa-si lucreze doar muschii, ci a adoptat si un regim hiperproteic. „Sunt de trei ani antrenoare. Pana acum, am participat doar la concursurile nationale de body fitness.

Dar o sa ies si in afara tarii.” evenind la colegele ei, inca din primavara au inceput sa lucreze exercitiile de baza din body building. „Rezultatele au inceput sa se vada”, spune Adriana. „Oricum, eu nu voi fi niciodata multumita, pentru ca stiu ca pot sa obtin rezultate mai bune de la ele.” In fata camerelor, Adriana va avea un personaj negativ. „Initial, nu credeam ca pot sa joc. Nu imi dadeam seama cum o sa fac toate rautatile posibile si sa arat, in acelasi timp, ca imi place cu adevarat. Dar mi-am intrat rapid in rol.” Ca sa se miste bine in timp ce danseaza, aveau nevoie si de un coregraf. Richmond Bachia le-a aratat cele mai sexy miscari.

A inceput acum cateva luni sa le prezinte pasii de baza, iar in prezent fetele pot face miscarile sincron. „La inceput erau ca niste copii. Le spuneam si cum sa faca pasii elementari. Acum se misca profesionist.” Initial, Richmond venise doar sa faca coregrafia celor cinci frumoase din barul Princess.

Producatorii l-au placut insa si el va trece si in fata camerelor unde isi va juca propriul rol. Daca Adriana Nicolae sau Richmond Bachia erau obisnuiti cu miscarea fizica prelungita (Richmond a fost chiar atlet de performanta), nu acelasi lucru se poate spune despre Nicoleta, Adela sau Diana. La inceput, Dianei Dumitrescu i se zicea „Puf” din cauza unor kilograme de care trebuia sa scape.

A tinut o dieta cu pui la gratar si salata de rosii, care in scurt timp a dat rezultate. „Din pacate, colegii inca imi spun Puf”, povesteste ea. “Primele doua saptamani de antrenament au fost un cosmar, dar m-am obisnuit si imi place. Acum nu prea mai am timp sa merg la sala. Dar in week-end suntem libere si atunci ajung direct la sala de sport.” Dieta a tinut si Nicoleta Luciu, pentru ca voia neaparat sa aiba 6 kilograme mai putin.

Cand au inceput filmarile pentru „Iubire ca in filme”, la cabana Susai, Nicoleta a citit toata ziua scenariul si a mancat doar pepene, iar seara cate un baton de slabit. Mai mult, in acele doua saptamani se ducea la sala de sport si dimineata si seara. Acum este silfida. Nicoleta Luciu are rolul unei secretare in noua productie si, evident, lucreaza si in barul Princess.

Adela Popescu este si ea bucuroasa ca apare in cea de-a treia telenovela din viata fara cateva kilograme. Ea si-a ordonat regimul alimentar dupa sfaturile colegei Adriana Nicolae. A renuntat la prajeli, nu si la dulciuri. „Uneori dansam pe bar 10 ore din zi. Daca nu avem o sursa de energie, plecam cu salvarea spre casa”, zambeste ea. Adela Popescu o vom vedea cu o schimbare majora de look.

Si-a facut breton, si-a modificat culoarea parului, iar machiajul pe care il poarta este cu totul special. Si Steliana Balacianu, care debuteaza in aceasta productie, isi ia doza de energie din dulciuri, mai ales ca are doar 49 de kilograme. Ea si Dan Bordeianu (care joaca tot rol principal in „Iubire ca in filme”) nu au avut nevoie de vreo dieta. Colegii le recomanda mereu cateva kilograme in plus.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Un look impecabil cu dieta pentru 7 zile
Un look impecabil cu dieta pentru 7 zile
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân