Slabim si ne ingrasam din cauza barbatilor

Femeile sunt intr-o permanenta cura de slabire pentru a arata cat mai bine alaturi de partenerul de viata.
  • Publicat:
Slabim si ne ingrasam din cauza barbatilor
Slabim si ne ingrasam din cauza barbatilor

Femeile se ingrasa si slabesc din cauza partenerilor de viata, nicidecum pentru ca nu merg la sala sau pentru ca le place ciocolata.

Emotiile ce insotesc evolutia unei relatii eu un efect de necontestat asupra sanatatii si implicit asupra greutatii femeilor. Momentele importante din viata lasa urme vizibile si asupra siluetei, iar acest fapt a fost demonstrat recent de un studiu efectuat in Marea Britanie de compania Slendex, care distribuie suplimente pentru slabit.

Rezultatele studiului arata ca singurul motiv pentru care femeile penduleaza intre slabit si ingrasat este traiul alaturi de un barbat. Mai exact, cercetatorii dau vina pe… fericirea in cuplu! Lucrurile incep odata cu relatia si cu tatonarile specifice perioadei in care au loc primele intalniri.

Atunci, femeile incearca din rasputeri sa tina o dieta de slabit care, in multe cazuri, se dovedeste a fi de succes. Cand capata incredere in partener si se obisnuiesc cu confortul traiului in doi, incep sa capete proportii.

Apoi vin planurile de nunta, alt moment in care kilogramele incep sa fie eliminate – doar nu oricine isi permite sa intre intr-o rochie de mireasa! Iar in final urmeaza sarcina care, stim prea bine, inseamna alte kilograme in plus.

Citeste aici ce inseamna efectul yo yo!

Studiul amintit a luat in calcul comportamentul alimentar a 3000 de femei si a fost corelat cu cele mai importante momente ale vietii. Aproape 70% dintre femeile chestionate au spus ca relatia in care sunt implicate le aduce cea mai multa fericire.

Peste 1500 de femei au recunoscut ca greutatea le este afectata de modul in care merg lucrurile alaturi de partenerul lor. Patru din zece au afirmat ca si-ar parasi iubitii daca acestia s-ar ingrasa vizibil. Insa cele mai multe au declarat ca sunt mai atente la propriile fluctuatii in greutate decat la cele ale partenerilor lor.

Citeste si Ce greutate ti-e scrisa, in gena ti-e pusa
                   In cautarea trupului perfect

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân