(P) Caşcavalul Hochland, realizat cu rigoare germană, numai din ingrediente naturale

Realizat din lapte românesc, pe baza unei reţete autentice, caşcavalul Hochland transformă fiecare masă în cea mai bună ocazie de a te bucura de timpul petrecut alături de cei dragi.
  • Publicat:
(P) Caşcavalul Hochland, realizat cu rigoare germană, numai din ingrediente naturale

Cosmina Moldovan, Manager Calitate Hochland Romania

Realizat din lapte românesc, pe baza unei reţete autentice, caşcavalul Hochland transformă fiecare masă în cea mai bună ocazie de a te bucura de timpul petrecut alături de cei dragi. În spatele gustului bun, lăptos, uşor de recunoscut şi a consistenţei fine, cremoase, se află un traseu bine stabilit, astfel încât pe mesele familiilor din toata ţara să ajungă un produs de cea mai bună calitate. 

Calitatea produsului şi rigoarea cu care fiecare pas din procesul de fabricaţie este supravegheat sunt garantate de marea familie a experţilor Hochland, care au grijă ca din fabrică să plece un produs bun, de încredere pentru întreaga familie. În fabrica de la Sovata, angajaţii lucrează zi de zi cu drag şi responsabilitate, astfel încât toţi cei care aleg caşcavalul Hochland să aibă siguranţa unui produs realizat numai din ingredientenaturale, cu rigoare germană.

Despre misiunea pe care experţii Hochland o îndeplinesc zilnic ne povesteşte mai multe Cosmina Moldovan, manager de calitate în fabrica de la Sovata.

De mai bine de 13 ani, Cosmina, împreună cu  echipa din celelalte departamente au grijă ca întreg procesul de producţie să respecte, pas cu pas, cele mai înalte standarde, astfel încât produsul să fie unul de cea mai bună calitate: Reţeta din spatele producţiei caşcavalului Hochland este simplă, atâta timp cât acorzi cea mai mare atenţie fiecărui pas. Ingredientele utilizate sunt: lapte de vacă pasteurizat, cheag, culturi lactice şi sare. Zilnic, la fabrică ajunge laptele colectat de la fermele de vaci din Zona Târnavelor. Acesta este analizat în laborator şi doar după ce rezultatele analizelor confirmă că respectă standardele de calitate Hochland acesta poate fi utilizat în producţia de caşcaval.

                                                                                

Misiunea Cosminei nu se încheie aici, ci continuă pe parcursul întregului proces de producţie a caşcavalului, aşa cum ne povesteşte ea: Ne mândrim cu faptul că fabrica de la Sovata este certificată cu standardul International Food Standard, certificare realizată de către experţi internaţionali care ne confirmă anual că cerinţele sunt îndeplinite la cel mai înalt nivel. În fiecare zi, toti angajatii sunt rigurosi, astfel încât toate produsele fabricate să prezinte siguranţă alimentară şi calitate. Avem colegi care lucrează în companie de foarte mulţi ani şi sunt experţi în ceea ce fac la locurile lor de muncă.  Efectuăm de asemenea analize pe întreg procesul de producţie, începând cu laptele materie primă şi până la livrarea produsului finit către consumatorii noştri.

Aşa cum Cosmina ne spune, principalul motiv pentru care îşi iubeşte meseria este faptul că aceasta îi dă ocazia, zi de zi, să contribuie activ la realizarea unui produs de cea mai bună calitate, pe care îl poate recomanda cu încredere celor dragi, fie că este vorba de gustările din timpul zilei sau de sandvişurile pentru cei mici: Timpul petrecut în echipa Hochland şi rigoarea cu care fiecare pas este supravegheat  îmi dau siguranţa că le ofer celor dragi o gustare delicioasă, realizată numai din ingrediente naturale. Faptul că soţul meu, Horia şi fiica mea, Paula, apreciază gustul lăptos, consistent şi cremos al caşcavalului Hochland şi au grijă să nu lipsească din gustările lor preferate îmi dau toate motivele să fiu mândră că sunt parte din echipa Hochland şi să recomand cu drag produsul.  

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân