O noua imagine pentru Pasta d’oro Extra

Odata cu venirea primaverii, Arpis International a pregatit o noua imagine pentru Pasta d’oro Extra - un ambalaj nou, atractiv si inovativ.
  • Publicat:
O noua imagine pentru Pasta d’oro Extra
O noua imagine pentru Pasta d’oro Extra

Odata cu venirea primaverii, Arpis International a pregatit o noua imagine pentru Pasta d’oro Extra – un ambalaj nou, atractiv si inovativ.

Imbinand doar ingrediente naturale (amestec de faina de grau comun, grau dur, porumb si apa), produsul natural si sanatos – gama Pasta d’oro – imbraca acum un nou ambalaj, “bottom bag”, fiind mai usor de remarcat pe rafturile hypermarket-urilor.

Gama Pasta d’oro Extra se gaseste pe piata in 12 sortimente: pene, spirale, melci, tuburi, scoici, melcisori, lasagne corte, taietei lati, taitei patrati, rigatoni, melci ondulati, fidea, si pregateste pentru aceasta primavara lansarea a trei sortimente noi: spaghete, fetucine simacaroane.

Fara conservanti, coloranti sau ou si foarte usor de gatit, acestea nu se sfarama si nu se lipesc in timpul sau dupa fierbere, satisfacand cele mai exigente cerinte ale consumatorilor in materie de calitate.

Pretul unui pachet de 500 de grame de paste costa 1,79 de lei.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Te-ai imbolnavit? Cauta solutii naturale!
Te-ai imbolnavit? Cauta solutii naturale!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”