Nicoleta Dragan si Razvan Fodor

Nicoleta de la HI-Q si Razvan Fodor se cunosc de cinci ani. Ei au prieteni comuni care, de obicei, se strang la Razvan acasa si fiecare isi demonstreaza talentul culinar. Insa doar atunci cand celor doi le permite programul incarcat de la filmari. Nicolet
  • Publicat:
Nicoleta Dragan si Razvan Fodor
Nicoleta Dragan si Razvan Fodor

Nicoleta si Razvan locuiesc in acelasi bloc, in apartamente lipite. Asa ca le este usor sa isi demonstreze talentele culinare atunci cand au timp, in special acasa la Razvan. „In general, eu ma ocup cu gatitul. Imi place sa fac niste lucruri elaborate, sa tai in liniste toate ingredientele. E un mod foarte placut sa ma relaxez”, spune el. „Nico, in schimb, face niste chestii delicioase, pentru ca e ardeleanca-unguroaica. Stie si retete ardelenesti si retete unguresti. De exemplu, paprikas de pui. E senzational.

Dar cel mai mult imi place cand curata cartofii foarte incet si ii taie foarte, foarte subtiri. Ii ia extrem de mult timp”, zambeste el. Cei doi au insa grija sa aleaga doar specialitati sanatoase, mai ales ca, Razvan a incercat deja un anumit regim de slabire.

Dieta de la Razvan Fodor
„Eu am avut o perioada 87 de kilograme. Adica foarte mult pentru o inaltime de 1,80 m. Se intampla acum trei ani. Am eliminat painea, de fapt toti carbohidratii periculosi, carnea de porc, bauturile colorate si am renuntat la ciorbe. Am urmat un regim pe care mi l-a dat un instructor de la sala de sport. Ca sa ma mentin, nici acum nu mai mananc carbohidrati si mi-e foarte bine. Am 1,80 m si 75 de kilograme”, dezvaluie Razvan. Nicoleta in schimb, petrece si ea timp la sala de sport, dar niciodata nu a avut o dieta stricta. „Eu mananc ciorbe. Mie poti sa-mi dai ciorbe dimineata, la pranz si seara. Asa am invatat acasa, la Sighisoara, si asa cred ca o sa raman toata viata. Si eu m-am dus la sala de sport pentru intretinere si am continuat sa mananc ciorbe, chiar daca se spune ca mancarea gatita cam ingrasa”, rade ea.

Si in post se mananca bine
In perioada de dinainte de Craciun, Razvan tine tot postul, de cele mai multe ori cu legume gratinate. Asa ca, atunci cand cei doi au mai iesit la restaurant, au ales locatii cu specific italienesc. Cu noi s-au intalnit la restaurantul unui coleg de pe platourile de filmare de la Buftea, Alexandru Papadopol. „E adevarat ca te poti ingrasa de la produse de post”, spune Razvan. „Dar corpul se obisnuieste rapid cu noul meniu si pana la urma eu reusesc sa imi mentin greutatea in aceasta perioada.”

Se stiu de cinci ani
Nicoleta si Razvan s-au cunoscut in urma cu cinci ani la mare si ii leaga o prietenie puternica. Nu sunt insa iubiti, asa cum au spus multe reviste de scandal. „Pe vremea aceea, eu eram cu trupa Krypton la mare, iar Nico producea emisiuni pentru o televiziune”, spune Razvan. El a ajuns cu formatia in emisiunea la care lucra Nicoleta si asa s-au cunoscut. De atunci, s-au tot intalnit, iar anul acesta, in toamna, au devenit frati in serialul de la PRO TV, „Om sarac, om bogat”.

Foto: VICTOR CIUPULIGA
Multumim restaurantului „La Papi”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Argentina- zilnic 2 portii de carne
Argentina- zilnic 2 portii de carne
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân