Micile placeri dau savoare vietii. Algida iubeste inghetata!

Pentru a-ti umple viata de mici placeri variate, Unilever a adus in Romania 7 branduri de inghetate delicioase, reunite sub umbrela Algida.
  • Publicat:
Micile placeri dau savoare vietii. Algida iubeste inghetata!
Micile placeri dau savoare vietii. Algida iubeste inghetata!

Micile placeri dau savoare vietii iar inghetata Algida este cu siguranta o placere. Din ingrediente hranitoare, precum: lapte, fructe si ciocolata, desertul Algida iti ofera oferi momente unice de placere.

Pentru a-ti umple viata de mici placeri variate, Unilever a adus in Romania 7 branduri de inghetate delicioase, reunite sub umbrela Algida: atat inghetate ce pot fi savurate in orice imprejurare, cat si inghetate la cutie pentru acasa.

Magnum
este o delicioasa inghetata de vanilie intr-un invelis bogat de ciocolata crocanta. Big Milk are o textura fina, cremoasa si pufoasa cu un continut si gust bogat de lapte.

Viennetta ofera surpriza de a intalni in acelasi gust valuri de inghetata de vanilie si delicioase foite de ciocolata crocanta. Creatii sofisticate de inghetata, inspirate din retetele celor mai delicioase deserturi europene, au fost reunite pentru a-ti oferi gama  Carte D’OR.

Pentru copii a fost creat Kolorki care vine cu o intensa senzatie de prospetime in 15 variante surpriza, o loterie de fiecare data cand deschizi ambalajul. Atat pentru cei mici cat si pentru mari, Twister aduce gustul racoritor, dulce-acrisor de lamaie verde ananas si capsuni, asortat cu inghetata fina de vanilie.

Si, cum combinatia dintre bucatele de ciocolata si nuci, intr-un cornet fin si delicios, este irezistibila, a fost creata Cornetto. Pentru momentele tale de pauza a fost inventata gustarea hranitoare si delicioasa Cucciolone, din inghetata straciatella, lapte proaspat si biscuiti crocanti.

De ce Algida?

Marca Algida apartine Unilever, cel mai mare producator de inghetata la nivel mondial, cu o cifra de afaceri anuala de 5 miliarde de euro.

Povestea Algida a inceput in 1950 in Italia si de atunci activeaza in peste 40 de tari ca “Brandul Inima”, devenind cea mai iubita inghetata din lume, lucru usor de explicat atata timp cat filosofia din spatele sau este aceea de a aduce o mica placere in viata tuturor, de a face oamenii fericiti.

Marca Algida opereaza sub diferite nume, in piete diferite (Algida in Italia, Wall’s in Marea Britanie si Asia, Kibon in Brazilia, Langnese in Germania sau Ola in Olanda etc).

 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Alimente cu care tratezi anemia
Alimente cu care tratezi anemia
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân