Meniu de Paşte – 16 reţete de Paşte

Sărbătorile Pascale se apropie cu repeziciune şi, cu siguranţă, fiecare dintre voi se gândeşte deja la delicatesele cu care să umple masa festivă.
Meniu de Paşte – 16 reţete de Paşte

Sărbătorile Pascale se apropie cu repeziciune şi, cu siguranţă, fiecare dintre voi se gândeşte deja la delicatesele cu care să umple masa festivă.

De la o regiune la alta, tradiţiile de Paşte sunt diferite, iar felurile de mâncare pe măsură! Dacă în Maramureş este „faimos” mielul umplut şi pasca cu brânză şi stafide, în regiunile mai sudice drobul de miel este „vedeta”, iar clasica pască cu brânză poate deveni o pască cu…ciocolată!

Dacă nu te-ai hotărât încă cu ce să-ţi surprinzi invitaţii, iată ideile noastre pentru meniul de Paşte! Fie că alegi o reţetă simplă de cozonac, o ciorbă de miel delicioasă sau un drob din legume, reţetele acestea vor transforma, cu siguranţă, orice masă de Paşte într-una cu adevărat delicioasă!

Aperitive:

Drob cu legume şi soia

Drob de miel – reţetă, condimente, calorii…curiozităţi

Drob din legume

Drob de miel în foietaj

Drob de miel şi pasăre

Drob de miel tradiţional

Supe/Ciorbe

Ciorbă de miel cu leuştean şi ceapă verde

Ciorbă de miel cu tarhon

Mâncăruri cu carne

Învaţă să găteşti coaste de miel de la Chef Jakob Hausmann!

Miel înecat în vin

Miel cu spanac

Stufat de miel

4 reţete delicioase de friptura de miel

Deserturi

Pască cu brânză dulce şi stafide

Cozonac cu nucă

Pască tradiţională cu brânză de vaci

Adevărul despre lactatele degresate
Adevărul despre lactatele degresate
Cel mai nou articol Video: