Mel Gibson: dieta cu care a slăbit 14 kilograme în două luni

Dacă anumiţi actori aleg să slăbească pentru un nou rol, nu este şi cazul lui Mel Gibson. Actorul a făcut o schimbare radicală.
  • Publicat:
Mel Gibson: dieta cu care a slăbit 14 kilograme în două luni
FOTO: Hepta / Mel Gibson: dieta cu care a slăbit 14 kilograme în două luni

Mulţi dintre actori trec prin schimbări radicale atunci când vine vorba de rolurile pe care le primesc pentru viitoarele proiecte. Să ne aducem aminte de Christian Bale care este pur şi simplu de nerecunoscut în producţii precum ”Vicele”, ”The Machinist” sau ”Batman Begins”. În cazul lui Mel Gibson, actorul nu a decis să slăbească pentru că se pregătea de vreun rol, ci pur şi simplu nu era mulţumit de aspectul pe care corpul său îl căpătase.

Mel Gibson a reuşit să slăbească 14 kilograme în doar două luni, iar această schimbare în viaţa actorului a apărut din întâmplare. Totul a început când nutriţionistul Sam Jackson şi actorul în vârstă de 62 de ani s-au întâlnit într-un restaurant în Sydney. Deşi reacţia multor fani la vederea celebrului actor ar fi să se fotografieze alături de el, femeia, singură la masă fiind, a început să converseze cu el, iar într-un final, cei doi au făcut schimb de numerele de telefon.

Mel Gibson s-a plâns de kilogramele în plus cu care a început să se lupte odată cu înaintarea în vârstă, iar la auzul acestora, Sam s-a oferit să-l ajute cu un program intens, promiţând rezultate vizibile în doar opt săptămâni. Se pare că nutriţionistul s-a ţinut de cuvânt, iar în doar două luni, actorul a reuşit să slăbească 14 kilograme. Încă de la prima întâlnire pe care au avut-o în luna iunie, Sam a mărturisit pentru New Idea că în fiecare dimineaţă se trezeşte cu mesaje din parte actorului.

”Ne dăm cam 30 de mesaje pe zi şi ne sunăm pe FaceTime de câteva ori pe săptămână”, povesteşte nutriţionistul, mamă a doi copii. ”Mighty Mouse (n.r- porecla lui Sam), nu am timp să mă antrenez azi, e ok?”, a dat Sam ca exemplu unul dintre mesajele primite de la actor. ”Nu este ok. Treci pe banda de alergat!”, a fost răspunsul ei.

Programul strict realizat de Sam Jackson şi dieta l-au ajutat pe Mel Gibson să scape de 27 de centimetri în talie. Pentru că a fost extrem de entuziasmat de rezulultate, actorul a mărturisit într-un video pe Youtube: ”Hainele mi se potrivesc, nu mă mai doare spatele şi dorm mult mai bine. Practic, mănânci mai des, dar mai bine…cel puţin încap în oglindă!”.

Potrivit News.com, actorul a dezăvluit care este dieta sa şi ce trebuie să consume pentru cele cinci mese pe zi:

  • MIC DEJUN: Omletă cu roşii şi ardei gras
  • GUSTARE (3 ore mai târziu): Shake proteic
  • PRÂNZ (3 ore mai târziu): Pui cu sparanghel, broccoli şi fasole verde cu cartofi dulci
  • GUSTARE (3 ore mai târziu): Shake proteic
  • CINĂ (3 ore mai târziu): somon la grătar cu cartofi la cuptor şi salată verde
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”