Mark Wahlberg, despre diete şi sport, la 48 de ani. Actorul obişnuia să mănânce opt mese pe zi

Mark Wahlberg a dezvăluit planul său alimentar, dar şi care sunt sporturile pe care le practică pentru a se menţine.
  • Publicat:
Mark Wahlberg, despre diete şi sport, la 48 de ani. Actorul obişnuia să mănânce opt mese pe zi
FOTO: Instagram / Mark Wahlberg, despre diete şi sport, la 48 de ani. Actorul obişnuia să mănânce opt mese pe zi

Într-un episod recent al publicaţiei Men’s Health, numit ”Vs. the Internet”, actorul Mark Wahlberg a vorbit despre schimbările sale din dietă, menţionând că în prezent consumă produse pe bază de plante şi că se simte chiar foarte bine.

Actorul Mark Wahlberg, în vârstă de 48 de ani, este cunoscut pentru stilul alimentar draconic pe care-l urmează, mai ales când este nevoie să se pregătească pentru un rol special. Într-un nou episod din ”Vs. the Internet”, actorul a dezvăluit câteva dintre modificările pe care le-a făcut în regimul său alimentar.

”În mod normal nu ţin niciodată post”, a spus fostul rapper. ”Am avut o perioadă în care mâncam chiar opt mese pe zi”, a continuat actorul reamintind că mânca foarte multă carne de pui, porc, vită şi ocazional peşte.

În ceea ce priveşte dieta actuală, Mark a început să aibă o alimentaţie pe bază de plante, decizia venind după ce a filmat noua producţie Netflix, Spencer Confidential, iar asta pentru să nu se simţea bine.

”Am mâncat ciorbă de oase o perioadă şi numai legume. De trei săptămâni consum numai alimente pe bază de plante şi pot spune că mă simt chiar foarte bine”, a povestit actorul în timpul interviului pentru Men’s Health.

Cum arăta dieta actorului Mark Wahlberg în urmă cu un an

Dacă acum pare mai cumpătat, în urmă cu un an lucrurile nu stăteau chiar aşa. Actorul în vârstă de 48 de ani urma o dietă draconică, programul fiind unul foarte strict.Într-o zi obişnuită se trezea la ora 02:30. După micul dejun care avea loc la ora 03:15, actorul urma un antrenament de 95 de minute, urmat de o altă masă, duş, gustare, golf şi „recuperare în camera criogenică”, toate înainte de ora 10:30. Ora de culcare? 19:30.

Actorul a menţionat că micul dejun este unul foarte consistent, vedeta explicând că ”încep cu fulgi de ovăz, afine şi unt de arahide (…) Apoi îmi fac un shake cu proteine, trei burgeri de curcan, trei bucăţi de cartof dulce, dimineaţa, pe la 05:30.  La ora 8, mânânc în jur de 10 chiftele de curcan. La 10:30, îmi pregătesc o salată cu carne de pui la grătar şi cu două ouă fierte tari, măsline, avocado, castravete, roşie şi salată verde.  Apoi, la ora 13:00, mănânc o friptură New York cu ardei verzi. La 15:30, urmează pui la grătar şi pak choi. În jur de 17:30-18:00 servesc o minunată bucată de halibut sau cod sau un biban de mare, cu legume, poate câţiva cartofi gratinaţi şi pak choi. Şi în timpul zile beau foarte multă Aquahydrate (n.r. apă  alcalinizată, potrivită pentru sportivi şi oameni activi). Şi gata.” 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”