Mananca la fel ca o celebritate

Cand rasfoiesti o revista sau te uiti la televizor, nu poti sa nu observi cat de bine arata faimoasele actrite si cantaretele tale preferate. Si te intrebi ce ar trebui sa faci pentru ca look-ul tau sa se apropie de al lor.
  • Publicat:
Mananca la fel ca o celebritate
Mananca la fel ca o celebritate

Insa ceea ce le-a facut celebre pe Jessica Biel sau pe Cameron Diaz nu a fost doar talentul actoricesc. Ele isi datoreaza faima consilierilor pentru imagine, a antreonrilor de fitness si a nutritionistilor. In spatele acestor vedete  sta foarte multa munca si reguli de la care isi perimit sa se abata rareori.

Dietele urmate de starurile de la Hollyood precum si din alte colturi ale lumii, sunt variate. Una dintre ele se numeste dieta celor 3 ore. Aceasta dieta se bazeaza pe consumul unor cantitati mici de alimente la un interval scurt de timp pentru ca organsimul tau sa nu depuna eforturi prea mari in timpul mesei si dupa terminarea ei. Fixeaza-ti orele de masa si respecta-le! Intre mese poti sa iti perimiti si o gustare dau nu mai mult de un fruct sau o salata.

Dieta South Beach include o serie de fructe exotice si este preferata starurilor mai pretentioase. Deoarece e aproape imposibil sa-ti  procuri fructele mult dorite cel mai indicat ar fi sa te adaptezi unei diete pe baza de vegetale. Uita de grasimi si dulciuri! Echilibreaza-ti regimul alimentar mancand produse cat mai naturale. Cu doua saptamani inainte de a incepe aceasta dieta exclude din alimentatia ta fructele si orice tip de cereale.

In final, orice dieta ai alege important este sa fie cat mai sanatoasa, sa nu-ti consume toata energia si sa-ti readuca zambetul pe fata atunci cand te privesti in oglinda.

Articol exclusiv online.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Pepenele, o delicatesa peste ocean
Pepenele, o delicatesa peste ocean
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”