Ma arunc in cap

Sport extrem este un termen general pentru sporturile care implica viteza foarte mare, inaltime, pericol si rotirea excesiva a corpului. O caracteristica a acestor activitati e goana dupa adrenalina, iar o alta faptul ca ele se practica, de obicei, de unu
  • Publicat:
Ma arunc in cap
Ma arunc in cap

…si astfel, de cele mai multe ori, imi fac publicitate. Aceasta pare sa fie deviza unora dintre celebritatile de la Hollywood care vor sa fie mereu in centrul atentiei. O cale buna de a auzi si altii de tine, nu doar atunci cand lansezi un film, este sa practici ceva sporturi extreme.

Vin Diesel iubeste parasutele
Vin Diesel se da cu parasuta de ani buni si chiar participa la competitii. E adevarat, si el a aparut in multe filme care abuzau de sporturi extreme si aceasta pasiune a lui ar putea fi doar un artificiu publicitar. De asemenea, inca din copilarie participa la curse de masini. „Nimeni nu uraste sporturile extreme in orasul in care m-am nascut eu!”, spune el mandru. Oricum, Vin isi face singur toate cascadoriile pe platourile de filmare si nu o singura data a avut de suferit. Si-a rupt un picior, o mana si s-a prezentat de multe ori in fata numeroaselor iubite pe care le-a avut de-a lungul timpului cu zgarieturi pe fata. Se pare ca femeile care au fost prin viata lui l-au gasit foarte sexy. In tot cazul, in timpul lui liber se da cu parasuta de cel putin o data pe saptamana de placere, dar si ca sa fie in forma fizica. „Daca esti lenes la acest capitol, pierzi total capacitatea de a ateriza in siguranta“, spune el.

Tom Cruise pe coama muntelui
Tom Cruise e mort dupa publicitate si asta se observa usor. De fiecare data cand si-a lansat un film, a spus ca, in realitate, poate si el sa faca cascadoriile de pe pelicula. Cand era in promovare „Misiune imposibila”, sustinea ca face alpinism cel putin o data pe saptamana si ca alege trasee dificile. Dupa ce s-a cuplat cu Katie Holmes, cei doi au aparut pe o motocicleta condusa de Cruise. Motiv suficient pentru el sa declare ca este pasionat in viata reala de cursele pe doua roti si de cascadoriile care pot fi facute pe motocicleta.

Angelina Joile si rechinul
Angelina Jolie a calatorit de mai multe ori in Namibia. Pe plajele din aceasta tara e la moda un sport extrem de-a dreptul: vanatoarea de rechini. Cei mai mari rechini care se pot prinde cantaresc in jur de 200 de kilograme. Oricum, vanatoarea de rechini nu le reduce acestora numarul. Dupa ce ii prinzi, esti obligat sa le dai drumul in apa. Angelina ajunge la pescuit cu ajutorul elicopterului. Inca nu are licenta sa-l piloteze, dar lucreaza in acest sens.

Arnold Schwarzenegger- Fata sparta pe motocicleta
Sunt deja celebre pozele aparute anul acesta cu el cu o mare taietura deasupra buzei. Arnold Schwarzenegger a cazut de pe motocicleta stupid, pentru ca in cea mai mare parte a timpului face multe acrobatii pe doua roti. De altfel, guvernatorul reales al Californiei isi delecteaza votantii cu numerele lui pe motocicleta.

Kevin Federline- Pe cheltuiala fostei neveste
Fostul sot al lui Britney Spears e un tip sportiv in timpul lui liber (adica mai tot timpul). Cand nu toca banii sotiei, mergea cu rolele, se dadea cu placa, facea bungee jumping sau lua peste 200 la ora pe un bolid cu doua roti. E drept, asa o cere si imaginea pe care a tot incercat sa si-o creeze de cand i-a venit ideea ca poate sa si cante.

Adriana Karembeu – Accelereaza
Am vazut-o si in tara noastra la o prezentare de moda. Dar aici a fost cuminte. Doamna Karembeu are insa o pasiune scumpa si periculoasa. Adora masinile de curse si viteza excesiva. Fizic, este extrem de pregatita ca sa le si conduca.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
A slabit 22 de kilograme in 3 luni
A slabit 22 de kilograme in 3 luni
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”