galerie

Sucuri de fructe şi legume pentru micul dejun


  • Suc de spanac, morcovi şi mere. Ingrediente: 5 frunze de spanac, un măr, un morcov, un praf de scorţişoară (pentru aromă). Preparare: Spală bine frunzele de spanac, morcovul şi mărul. Taie-le grosier şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde, apoi adaugă puţină apă pentru a subţia sucul şi amestecă bine pentru a ajunge la consistenţa dorită. Adaugă scorţişoara şi consumă-l fie strecurat, dacă nu îţi place pulpa, fie aşa cum îl obţii în blender (varianta recomandată).
  • Suc de sfeclă roşie, ghimbir şi castraveţi. Ingrediente: o sfeclă roşie, un castravete, o bucăţică mică de ghimbir proaspăt, sucul de la o lămâie. Preparare: Taie grosier ingredientele, introdu-le în blender şi mixează câteva secunde. La final adaugă sucul de lămâie.
  • Suc de spanac, castraveţi şi mango. Ingrediente: 3 fire de pătrunjel, 2 frunze de spanac, un castravete, un mango, un măr. Preparare: Curăţă mango şi castravetele de coajă, spală bine frunzele de spanac şi pătrunjelul. Taie grosier ingredientele şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde şi adaugă apă simţi nevoia.
  • Suc de ţelină apio, sweetie şi spanac. Ingrediente: 5 frunze de spanac, un fructe sweetie, un lime, 2 fire de ţelină apio.Preparare: taie grosier frunzele de spanac, ţelina apio şi fructul sweetie (fără coajă, desigur) şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde (adaugă apă dacă vrei ca sucul să fie mai lichid), apoi adaugă sucul de lime şi amestecă.
  • Suc de grepfrut, mentă şi salată verde. Ingrediente: un grepfrut, 2 portocale mici, câteva frunze de mentă proaspătă, câteva frunze de salată verde. Preparare: Taie grosier ingredientele, introdu-le în blender şi mixează câteva secunde.
  • Suc de sfeclă roşie, kiwi şi ţelină apio. Ingrediente: o jumătate de sfeclă roşie, 2 tulpini de ţelină apio, un kiwi, sucul de la o lămâie. Preparare: Curăţă sfecla roşie şi fructul de kiwi, apoi taie-le grosier, împreună cu tulpina de ţelină apio. Mixează la blender şi mai adaugă apă dacă simţi nevoia. La final, adaugă sucul de lămâie şi amestecă.
  • Suc de căpşune, morcov şi salată verde. Ingrediente: 10 căpşune, 3 morcovi, sucul de la o jumătate de lămâie, 2 frunze de kale, un măr, câteva frunze de salată verde. Preparare: Spală bine ingredientele, taie-le grosier şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde şi, la final, adaugă, sucul de lămâie.
  • Suc de morcov, mere, ghimbir şi turmeric. Ingrediente: 4 morcovi, 2 mere, o bucăţică mică de ghimbir, un vârf de cuţit de turmeric. Preparare: Taie grosier ingredientele, introdu-le în blender şi mixează câteva secunde. La final, adaugă turmericul şi amestecă. Poţi să adaugi puţină apă pentru a face sucul mai lichid.
  • Suc de kale, ţelină, castraveţi şi pătrunjel. Ingrediente: o tulpină de ţelină apio, 5 frunze de kale, un castravete, o jumătate de legătură de pătrunjel proaspăt, câteva bucăţi de ananas (opţional). Preparare: Taie grosier toate ingredientele şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde, adaugă apă dacă consideri necesar şi consumă sucul strecurat sau în forma obţinută (variantă recomandată).
Suc de spanac, morcovi şi mere. Ingrediente: 5 frunze de spanac, un măr, un morcov, un praf de scorţişoară (pentru aromă). Preparare: Spală bine frunzele de spanac, morcovul şi mărul. Taie-le grosier şi introdu-le în blender. Mixează câteva secunde, apoi adaugă puţină apă pentru a subţia sucul şi amestecă bine pentru a ajunge la consistenţa dorită. Adaugă scorţişoara şi consumă-l fie strecurat, dacă nu îţi place pulpa, fie aşa cum îl obţii în blender (varianta recomandată).
1/1