galerie

Galerie Meniu 1 Mai


  • Antricot de viţel. Lăsat două ceasuri la temperatura camerei, pus pe grătarul fierbinte, fript 4 minute pe fiecare parte, prăfuit cu sare şi piper la urmă.
  • Ceafă, bucată întreagă, tăvălită prin mirodenii uscate zdrobite, coaptă încet pe grătar, două ore şi jumătate, rotită mereu.
  • Cotlet de porc. Trei minute pe fiecare parte. Legume coapte lângă, poate puţin pesto.
  • Ardei copţi, umpluţi cu mozzarella.
  • Frigărui din pulpă ori piept de pui, marinate-n iaurt cu prafuri de curry.
  • Fleică rulată şi coaptă încet pe grătar. Trei ore. Vin, de bună seamă. Şi ardei copţi.
  • Legume pe grătar.
  • Fleica rulată în secţiune.
  • Altă fleică, prăfuită bine cu mirodenii uscate, afumată pe grătar, însoţită de fasole cu roşii cherry, ierburi aromatice şi mirodenii.
  • Muşchiuleţ de porc, fript apoi rulat printr-un amestec de seminţe de mac şi susan.
  • Coaste marinate-n zeamă de citrice apoi fripte şi glazurate cu sos de zahăr brun cu ardei iute şi vin.
  • Poftă bună!
Antricot de viţel. Lăsat două ceasuri la temperatura camerei, pus pe grătarul fierbinte, fript 4 minute pe fiecare parte, prăfuit cu sare şi piper la urmă.
1/1