galerie

Galerie FOTO Branza


  • Brânză cottage/brânzică de casă/perle de brânză/ bulgaraşi de brânză (de la 2%-8% grăsime) - 80-130 kcal/ 100 g
  • Brânză – caşcaval tip Gouda/ Emmentaler (20-30% grăsime) -300-400 kcal/ 100 g
  • Brânză tip Brie ( 20-35% grăsime) -300-370 kcal/ 100 g
  • Caşcaval clasic de vacă/ oaie/ bivoliţă (20-30% grăsime) -270-420 kcal/ 100 g
  • Brânză tip Blue Danish (30-45% grăsime) -350-450 kcal/ 100 g
  • Brânză Ricotta light (8-10% grăsime) -140-150 kcal/ 100 g
  • Urdă (10-15 % grăsime)-150-180 kcal/ 100 g
  • Telemea de vacă light grăsime 12-16% grasime - 180-220 kcal/ 100 g
  • Brânză de vaci degresată (de la 0,1-2% grăsime)- 65-80 kcal/100 g
  • Brânză grasă (8-10% grăsime)-130-140 kcal/ 100 g
  • Caş de vacă (15-20% grăsime)- 250-280 kcal/ 100 g
  • Brânză tip Cheddar (30-35% grăsime) – peste 400 kcal/ 100 g
  • Brânză Feta grecească (20-25% grăsime) -200-300 kcal/ 100 g
  • Brânză tip Camembert( 20-30% grăsime) -280-350 kcal/ 100 g
  • Brânză de grătar tip Halloumi (20-30% grăsime) -250-320 kcal/ 100 g
  • Brânză mozzarela light (8,5-10 % grăsime)-150-180 kcal/ 100 g
  • Brânză de vaci proaspătă cu smântână dietetică (de la 2%-5% grăsime)- 90-120 kcal/ 100 g
  • Brânză tip daneză (20-25% grăsime) -300-400 kcal/ 100 g
  • Brânză de burduf de capră/ oaie (20-30% grăsime) -270-370 kcal/ 100 g
Brânză cottage/brânzică de casă/perle de brânză/ bulgaraşi de brânză (de la 2%-8% grăsime) - 80-130 kcal/ 100 g
1/1