Exercitii pentru un sani frumosi

Exercitiile pentru sani sunt ideale pentru persoanele care au sanii lasati sau nu foarte proeminenti. Linia bustului va fi mai ferma, iar sanii mai bine definiti.
  • Publicat:
Exercitii pentru un sani frumosi

Sanii, ca si parte anatomica, nu contin muschi, ci doar celule adipoase si glande mamare. Aceste parti constitutive sunt unite de o panza fina de tesut conector. Deci, daca faci exercitii, nu inseamna ca sanii iti vor creste ca si marime, ca volum. De asemenea, nici daca ai sanii mari, exercitiile nu vor reduce marimea acestora. Insa, schimbarile se produc la nivelul muschilor din zona bustului, acei muschi care sustin tesutul mamar.

Exercitiul 1:
a) Intindete-te pe burta cu coatele indoite, si cu varfurile degetelor indreptate in interior. Fruntea sa fie asezata pe podea.

b) Ridica-ti trupul si capul usor, folosindu-te de bratele indoite. Miscarea urmareste arcuirea coloanei si intinderea vertebrelor gatului cat mai mult.

c) Concentreaza-te asupra musculaturii din jurul stomacului, pe masura ce faci exercitiul. Vei simti cum se intind muschii, in timp ce te arcuiesti pe spate si revii in pozitie de intins.

d) Revino la pozitia initiala, adica intinsa de burta, si relaxeaza-te.
e) Repeta in seturi de 8 reprize odata.

Exercitiul 2:
a) Intinde bratele, cat mai drepte, pana la nivelul umerilor.
b) Din aceasta pozitie, indoaie bratele spre umeri, inclestand  pumnii cat poti de tare. Inchipuie-ti ca ai ceva in mana si strange cu putere.
c) Repeta de 5 ori.

Pe langa exercitiile pe care vi le-am propus mai sus, este bine de stiut ca inotul poate face minuni pentru forma bustului. Prin inot, se solicita muschii din zona pieptului, care intampina astfel rezistenta apei. Asadar, inotul poate face minuni. Succes!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum scapam de vergeturi?
Cum scapam de vergeturi?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”