Dietele cu care se menţin în formă vedetele

Pentru că le admirăm mereu datorită formei fizice de invidiat, jurnaliştii sunt într-o continuă vânătoare a dietelor pe care le urmează celebrităţile. Aflaţi în cele ce urmează la ce regimuri alimentare apelează Ducesa Catherine, Katy Perry, Janet Jackson, Mariah Carey şi Victoria Beckham pentru a arăta mereu ca trase prin inel.
  • Publicat:
Dietele cu care se menţin în formă vedetele

Pentru că le admirăm mereu datorită formei fizice de invidiat, jurnaliştii sunt într-o continuă vânătoare a dietelor pe care le urmează celebrităţile. Aflaţi în cele ce urmează la ce regimuri alimentare apelează Ducesa Catherine, Katy Perry,  Janet Jackson, Mariah Carey  şi Victoria Beckham pentru a arăta mereu ca trase prin inel.

1. Ducesa Catherine – Dieta Dukan

Faimoasă pentru silueta silfidă, pentru trupul lucrat şi pentru uşurinţa cu care se menţine în formă, pare greu de crezut că Ducesa Catherine ar apela vreodată la diete. Se pare însă că în anumite momente ale vieţii, frumoasa Kate a fost ceva mai atentă la ce pune în farfurie.

Pe când era studentă şi model de podium şi mai apoi după nunta regală, Ducesa a apelat mereu la dieta Dukan pentru a arăta bine în orice ţinută. Acesta este un plan alimentar în patru etape, bazat pe proteine.

2. Katy Perry – Dieta 5

Cântăreaţa nu a fost niciodată vreo slăbuţă, dar având în vedere tendinţa vădită spre îngrăşare, reuşeşte admirabil să se menţină la o greutate normală.

Katy este o clientă fidelă a antrenorului Harley Pasternak, a cărui dietă îi completează perfect vedetei antrenamentul fizic. Aceasta constă în serviriea zilnică a 5 mese uşor de preparat, bogate în 5 ingrediente cheie, inclusiv proteine şi fibre.


3. Janet Jackson – Nutrisystem

Janet are o conformaţie uşor masivă, tipică femeilor de culoare, însă niciodată nu s-a afişat cu colăcei, coapse pline şi braţe groase. Ba dimpotrivă, are un abdomen perfect!

Nutrisystem, regimul pe care îl urmează presupune urmărirea indicelui glicemic al alimentelor preparate şi pentru 300 de dolari pe lună, inventatorii săi le trimit adeptelor sale acasă tot ceea ce trebuie să mănânce, porţionat şi calculat după reguli stricte.


4. Mariah Carey – Jenny

Mariah a avut perioade în care îi era probabil frică să se apropie de cântar, iar apariţiile sale publice au şocat fanii. Totuşi, cântăreaţa s-a ambiţionat să slăbească şi, după naşterea gemenilor, a apărut brusc cu o siluetă zveltă.

Ce a făcut? A apelat la compania specializată în planuri de slăbit Jenny, care fie îşi programează clientele la întâlniri cu nutriţionişti, fie le trimit acasă mâncarea pe o zi, verificându-le constant greutatea prin telefon.


5. Victoria Beckham – Dieta celor 5 mâini

Victoria nu s-a arătate vreodată afectată de criticile aduse siluetei sale anorexice, astfel că s-a menţinut mereu la măsura zero, pe care o consideră perfectă. Iată de ce s-a speriat teribil după ce a născut-o pe Harper şi s-a trezit cu 13 kilograme în plus.

Designerul s-a pus repede pe slăbit şi a apelat la o dietă extremă, cu şi era de aşteptat. Dieta celor 5 mâini, după cum îi este şi denumirea, permitei addeptei să mănânce zilnic doar atâta mâncare câtă încape în 5 mâini.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân