Diet breaking

articol
  • Publicat:
Diet breaking
Diet breaking

Cine mananca noaptea nu se ingrasa

Am fost duse de nas pana acum! Asa sustin cercetatorii de la Centrul american de cercetare pentru nutritie, care au descoperit ca mancatul noaptea nu dauneaza siluetei. Explicatia e simpla: pe timpul noptii, corpul nostru continua sa functioneze, desi noi dormim. In realitate, o persoana „arde” pana la 400 calorii in timpul somnului. Analiza arata clar ca nu conteaza cand mancam, ci cat si ce mancam. „Cel mai important lucru cand vine vorba despre cresterea sau scaderea in greutate este cat de multe calorii consumi si nicidecum cand le consumi”, sustine unul dintre oamenii de stiinta. 

Alunele fac minuni pentru talie

Oamenii de stiinta de la Purdue University, SUA, au facut un studiu asupra efectelor pe care consumul zilnic de alune le poate avea asupra mentinerii tonusului, poftei de mancare si greutatii corporale. Au descoperit ca, datorita continutului mare de proteine si fibre, alunele reduc apetitul si ajuta astfel la pastrarea siluetei. Cercetarea a relevat si faptul ca persoanele care consuma cel putin 100 g de alune, nuci sau unt de arahide zilnic nu mai au probleme cu greutatea. Specialistii spun sa-i credem pe cuvant! Nu au facut un studiu superficial. Timp de cateva luni, sute de voluntari au consumat zilnic o cantitate substantiala de alune – 500 calorii (un pumn de alune are in jur de 150 calorii).

Silueta subtire cu mancare condimentata se obtine

Hotarat lucru, spun expertii, mancarea condimentata e mana cereasca intr-o cura de slabire. Stim, simti cum iti ia gura foc numai cand te gandesti, dar merita efortul. Condimentele stimuleaza metabolismul si caloriile vor arde mai repede. Specialistii englezi de la Oxford au facut proba: au luat cateva persoane si le-au dat sa consume chili, mustar si alte ingrediente hot. O zi da, una nu. Au constatat ca, in zilele in care mancasera condimentat, arsesera 50 calorii in plus fata de ziua in care nu se atinsesera de condimente. Pe langa faptul ca inteteste metabolismul, mancarea condimentata nu lasa grasimea sa se depuna si nici pofta de mancare sa nu-ti dea pace. news

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Impreuna spre o viata dietetica
Impreuna spre o viata dietetica
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”