De-acum salata are gust

Knorr propune un dressing pentru salata usor de preparat: de fiecare data un alt gust, la fel de savuros.
  • Publicat:
De-acum salata are gust
De-acum salata are gust

Te-ai saturat sa salatele tale sa aiba mereu acelasi gust? Knorr vine cu o solutie! Mai exact, lanseaza noua gama Knorr Salad Dressing – un amestec special de condimente pentru salate care, prin simpla adaugare de apa si ulei, se transforma usor si rapid intr-un dressing care imbraca orice salata intr-un gust savuros.

Ce este Knorr Salad Dressing?

Prin cele patru variante disponibile, Knorr propune un dressing pentru salata usor de preparat: de fiecare data un alt gust, la fel de savuros, fie ca este vorba de o simpla salata pe care o prepari repede cu ce ai in frigider, fie de o salata sofisticata pe care tocmai ai descoperit-o in paginile revistei CSID.

Salata, al treilea fel de mancare dupa sarmale si cartofi prajiti

Conform unui studiu privind obiceiurile de gatit ale romanilor, salata este al treilea fel de mancare preparat cel mai des de catre romani, dupa sarmale si cartofi prajiti. Conform aceluiasi studiu, in 90% dintre gospodariile din Romania se consuma salata mixta cel putin o data pe saptamana, iar in doua din zece gospodarii salata este pregatita in fiecare zi.

Gama Knorr Salad Dressing

Cuprinde patru variante diferite pentru prepararea dressing-ului:

– Knorr Salad Dressing Mediteranean – un dressing cu savoare mediteraneana, pentru o salata gustoasa si racoritoare;
– Knorr Salad Dressing Grecesc – un dressing foarte aromat pentru o salata hranitoare si usoara, ideala in lunile toride de vara;
– Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi – un dressing usor picant, pentru o salata  cu gust intens si savuros;
– Knorr Salad Dressing Tzatziki – la care se adauga iaurt proaspat si se obtine un dressing racoritor pentru salata de castraveti in stil grecesc.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
De ce ard fumatorii mai repede grasimile?
De ce ard fumatorii mai repede grasimile?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân