Dan Negru- „La regim mananc numai iaurt si inghetata”

„Eu am gusturi foarte simple. Cel mai bun lucru mi se pare apa rece din fantana.
  • Publicat:
Dan Negru-
Dan Negru

„Eu am gusturi foarte simple. Cel mai bun lucru mi se pare apa rece din fantana. Cand eram mic, veneam de la fotbal si apoi beam cu cea mai mare placere apa foarte rece. E una dintre cele mai puternice imagini din copilarie.”

De sapte ani face show-uri de divertisment in prime time la Antena 1. Despre cel mai recent, „Ziua judecatii”, spune ca este un spectacol satios, de doua ore, „in care mai dai si o masina”. Satioase trebuie sa fie si felurile de mancare pe care le alege acasa sau la restaurant. „Am gusturi foarte simple si traditionale. Nu ma pasioneaza deloc emisiunile culinare de la televizor. Nu ma uit la ele ca sa vad cum se combina gusturi. De fiecare data, daca merg cu prieteni la restaurant, cand ajung acasa mananc din nou”. Ii plac sucurile de fructe si e la pamant la capitolul alcool.

„Nu am baut niciodata. Nu stiu cum e sa fii ametit. N-am terminat in viata mea o bere. Tata n-a baut niciodata alcool, la fel bunicul”. Iar in privinta mancarii, gusturile din copilarie inca ii sunt proaspete in minte. „In Banat se gatesc mancaruri mai grele. Prajiturile sunt altfel. Oricum, mancarea facuta de mama e cea mai buna.”

Porumbeii din copilarie
Cand era mic ii placea piure de cartofi cu mult lapte, cu smantana si unt. Tot atunci incerca des carnea de porumbel, pentru ca tatal lui avea crescatorie. „Acum am vazut ca porumbelul e o mare delicatesa”, zambeste el.

Un regim de slabit unic
Desi mananca de cele mai multe ori la doua noaptea (uneori si opt oua) nu are probleme cu silueta. „Le recomand tuturor, daca vor sa slabeasca, sa vina la mine in platou si sa tipe asa cum fac eu. Oricum, am facut un brand din tipete si imi convine. Oamenii nu prea mai fac diferenta intre formate, dar se uita la emisiunea aia in care urla Negru”, rade el. La fiecare editie pierde cel putin un kilogram.

Ce ii place unui om casatorit?
Dan Negru s-a casatorit la inceputul acestui an. „Viata de om casatorit e normala. Nici mai mult, nici mai des, cum se spune. Noi suntem impreuna de opt ani si a fost o formalitate sa trecem pe la primarie. Ne-am anuntat doar parintii. Se poarta nuntile la televizor, dar mie nu-mi plac.” Sotia lui e o bucatareasa talentata.

„Ardelencele si banatencele se pricep bine la diverse feluri de mancare dintre cele mai bune. Oricum, eu ma simt mai bine sa iau masa acasa decat la restaurant. Nimic nu se compara cu tihna in care poti sa mananci acasa. Nici un restaurant din lume”, crede el.

Multumim Uptown , str. Rabat nr. 2, Bucuresti

Fotograf: Dragos Cristescu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Secretul abdomenului Ginei Pistol
Secretul abdomenului Ginei Pistol
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân