Cum slăbeşti sănătos VIDEO by CSID

Slăbirea este un obiectiv pe lista multor persoane. Dietele şi sportul funcţionează, dar e nevoie de timp. Află cum slăbeşti sănătos de la medicul Simona Carniciu!

Slăbirea este pe lista de priorităţi a multor persoane, însă nu toată lumea reuşeşte să scape de kilogramele în plus aşa cum îşi doreşte. În ciuda informaţiilor şi specialiştilor care susţin că slăbirea este un proces care trebuie asumat într-un timp realist, există persoane care îşi doresc rezultate rapide.

Rapid nu înseamnă deloc sănătos în slăbire, pentru că rapid, se elimină apa şi muşchii. Grăsimea se elimină mai greu şi este nevoie de un regim alimentar echilibrat, cu toate principiile alimentare. Dietele de tot felul pot funcţiona, însă de cele mai multe ori, kilogramele revin dacă persoana respectivă nu-şi schimbă total stilul de viaţă.

Slăbire înseamnă consum de calorii mai mic decât nevoile organismului. Însă nu înseamnă reducerea drastică a acestora pentru că organismul spoliat de nutrieţi nu numai că nu elimină kilogramele, dar va stoca tot ce primeşte. Am trecut în revistă principiile slăbirii sănătoase cu dr. Simona Carniciu, medic specialist diabet şi boli de nutriţie, care ne-a oferit sfaturi utile şi interesante pentru toţi cei care vor să fie sănătoşi şi menţină greutatea optimă pe termen lung!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Simona Carniciu - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Dr. Simona CARNICIU este doctor în științe medicale și medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice. După aproximativ 7 ani de studiu și muncă în domeniu, dar, mai ales în cercetare, la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Nicolae Paulescu” București, ...
citește mai mult