Cum se menţin în formă supermodelele de la Victoria’s Secret – GALERIE FOTO

Ar fi uşor să presupunem că îngerii Victoria’s Secret nu mănâncă prea mult, sau poate chiar nimic
  • Publicat:

Ar fi uşor să presupunem că îngerii Victoria’s Secret nu mănâncă prea mult, sau poate chiar nimic. Ca să arăţi atât de bine, cu siguranţă trebuie să urmezi o dietă strictă pe bază de ţelină, apă şi poate un suc de legume presat la rece, ca răsfăţ, nu-i aşa? Asta ca să nu mai pomenim de antrenamentele lungi şi zilnice şi, desigur, genele uimitoare cu care s-au născut. Cel puţin asta ne spunem noi când vedem poze cu celebrele modele. Dar, se pare acesta nu este neapărat adevărul.

Deşi unii dintre îngeri urmează zi de zi dieta cu piept de pui şi legume la grătar există şi modele care se jură că mănâncă burgeri aproape în fiecare zi. Se pare că nu există o singură dietă pe care să o urmeze toţi îngerii Victoria’s Secret, ci fiecare model are propriile mici secrete alimentare.

Adriana Lima

Profilul de instagram al Adrianei Lima este o colecţie eclectică de poze de la sală, ţinute de pe covorul roşu şi pregătirile dinainte de defilările pe podium. Adriana Lima urmează o dietă strictă în care controlul porţiilor este crucial. Modelul consumă în special proteine slabe şi legume cu frunze verzi. Niciun fel de sos nu este permis (mâncare ei nu este condimentată) şi a renunţat complet la zahăr, carbohidraţi şi orice tip de prăjeli. Pentru ea gustările constau în legume crude, iar ocazional o linguriţă de miere de albine pentru un boost de energie. În plus, Lima a dezvăluit că se antrenează de două ori pe zi. 

Alessandro Ambrosio

În săptămâna dinaintea show-ului Victoria’s Secret, Alessandra urmează o dietă strictă de doar 1200 de calorii pe zi, fără carbohidraţi. Cu toate acestea, în restul timpului modelul susţine că urmează o dietă normală. Mâncarea ei preferată este sushi, iar un mic dejun bogat (din care nu lipsesc ouăle, fructele şi cafeaua) este nelipsit. Şi mai surprinzător este faptul că mânâncă de trei ori pe săptămână cupcakes şi un pahar de vin roşu în fiecare seară.

Cara Delevigne

Oricine urmăreşte conturile sale de socializare ştie că modelul este un mare fan al mâncării de tip fast food. Se pare că modelul îşi păstrează silueta fără prea multe chinuri. Cara Delevigne a povestit că înaintea show-urilor Victoria’s Secret a mâncat un hamburger, iar la final şi-a comandat o pizza. 

Gigi Hadid

Gigi Hadid a făcut mult sport de când se ştie şi asta înseamnă că nu are nevoie să facă prea mult efort pentru rolul de înger Victoria’s Secret. Modelul urmeazăun stil de viaţă sănătos, dar nu îşi refuză un burger din când în când. Gigi a dezvăluit că în zilele în care “trişează” apelează la sucurile de lămâie.

Gisele Bundchen

La începutul anului, bucătarul personal al lui Gisele a dezvăluit în ce constă dieta supermodelului  şi, mai ales, ce alimente nu consumă. Pe lista alimentelor interzise se află zahărul, făina, uleiul de măsline gătit, sarea (cu excepţia celei roz de Himalaya), cafeina, produsele lactate, glutenul, ciupercile şi vinetele! Gustarea preferată a supermodelului este sushi cu orez brun!

Heidi Klum

Nu este interviu în care Heidi Klum să nu menţioneze cât îi plac pastele, cartofii prăjiţi sau hamburgerii ca apoi să adauge că încearcă să consume cât mai puţini carbohidraţi. Modelul începe fiecare zi cu un smoothie, iar restul dietei se bazează pe proteine slabe şi legume crude. Cu toate acestea, din când în când se răsfaţă cu o porţie de paste cu trufe.

Izabel Goulart

Silueta de invidiat a modelului nu este rezultatul unor diete extreme, Goulart spune că nu crede în dietele de acest fel. În schimb, preferă un stil de viaţă sănătos şi o dietă săracă în calorii. Fiecare zi începe cu un suc de fructe, iar după fiecare antrenament la sală nu-i lipsesc băuturile pe bază de proteine, apa de cocos sau batoanele proteice.

Karlie Kloss

Karlie Kloss este regina auto-intitulată a gustărilor. Modelul a şi creat mai multe deserturi fără gluten, zahăr sau lactate pentru o companie din New York. Fiecare zi începe cu un cappucino cu lapte de migdale şi deserturi pe bază de fulgi de ovăz. Supermodelul mărturiseşte că plăcerea ei vinovată este ciocolata, mai ales la micul dejun.

Lily Aldridge

Dieta lui Lily Aldridge nu este una ieftină. Modelul se bazează pe un serviciu de catering care costă 99 de dolari pe zi! Pe lânga asta, nu lipsesc apa de cocos, sucurile pe bază de clorofilă şi avocado la gustări. În plus, Lily mărturiseşte că nu bea niciodată alcool.

Miranda Kerr

Dieta Mirandei Kerr este construită în jurul lichidelor: apă, smoothie-uri, shake-uri şi ceaiuri de plante. Fiecare dimineaţă începe cu apă cu lămâie, şi apoi un smoothie plin de vitamine cu fructe goji, seminţe chia, pudră maca, spirulină şi cacao. Pe lângă acest smoothie consump sucuri presate la rece şi un shake cu proteine zilnic. Plăcerea ei vinovată? Pavlova bunicii ei!

Rosie Huntington – Whiteley

Modelul britanic începe fiecare zi cu un litru de apă, urmat de un ou fiert cu spanac şi un suc verde. Restul zilei, Rosie mânâncă proteine slabe şi legume cu frunze verzi. Cu toate acestea, modelul dezvăluie că urmează regulile dietei 80/20, ceea ce îi dă voie să se răsfeţe din când în când cu brânză, croissant, vin şi cocktailuri atunci când simte nevoia unei pauze de la dieta ei vegană.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”