Cum să arăţi şi să te simţi fabulous – sfaturi de la vedete

Vedetele au ca sarcină de serviciu să se arate bine. Am aflat câteva dintre secretele pe care le aplică în ceea ce priveşte stilul de viaţă.
  • Publicat:
Cum să arăţi şi să te simţi fabulous – sfaturi de la vedete
Cum să ai grijă de tine ca o vedetă - foto 123RF

De–a lungul timpului, Ce se întâmplă, doctore? a aflat şi prezentat mii de reţete de succes pentru un stil de viaţă sănătos de la medici, vedete, cercetători din toată lumea. Am selectat câteva sfaturi mereu valabile indiferent de vârstă, sex sau coordonate geografice de la vedete cu care am lucrat şi care şi-au spus poveştile de viaţă pentru cititorii CSÎD. Aceste personalităţi nu au descoperit de unele singure reţete de succes ci se informează constant, sunt preocupate de un stil de viaţă echilibrat, consultă şi lucrează îndeaproape cu nutriţionişti, antrenori de fitness renumiţi.

Hidratarea şi senzaţia de foame ne menţin în formă!

Deşi sună banal, o zi începută cu apă plată din belşug, va fi o zi în care vei mânca puţin şi vei face alegeri sănătoase. Înainte de culcare, se bea apă plată din belşug de asemenea.
Pentru a rămâne la greutatea optimă, este suficient să mănânci doar atunci când ţi se face foame, chiar dacă asta înseamnă să sari peste o masă.
Dulciurile pe stomacul gol vor creşte pofta pentru dulce şi apetitul va fi mărit.

Semne şi semnale oferite de corp – a nu se ignora

Corpul uman este inteligent iar când un organ se îmbolnăveşte ne dă semne şi semnale din timp. Totul este să nu le ignorăm.
Fără muncă asiduă şi fără disciplină succesul nu se poate instala. De asemenea, nu este de ajuns doar să ai succes o zi, este necesar să găseşti modalităţile prin care îl poţi menţine. Una dintre chei este sănătatea.
Nu ardeţi toate resursele din prima. Încercaţi să vizualizaţi traseul dumneavoastră pe următorii 40 de ani. Consumaţi-vă resursele eficient, odihniţi-vă, faceţi sport, încărcaţi-vă bateriile.
Analizele şi testele medicale de rutină efectuate anul sunt o investiţie mai bună decât o pereche nouă de pantofi, de exemplu.
Medicii sunt cei care ne ajută să ne restabilim starea de sănătate. Cereţi-le ajutorul.

A găti este un act nobil şi creativ

Munca în gospodăria proprie este reconfortantă şi ajută să deţinem controlul asupra propriei vieţi.
A găti acasă este o activitate obligatorie indiferent de cât de bună sau nu ies preparatele culinare. A pregăti mâncare este un gest primordial pentru supravieţuire şi pentru a aduce familia şi prietenii împreună. În plus, mâncarea este mai sănătoasă, puteţi controla calitatea ingredientelor, cantităţile folosite şi vă puteţi destresa şi fii creativi.

Nu am timp pentru mine nu există!

5 minute zilnic în care să faceţi exact ceea ce vă place se pot rupe, indiferent de cât de haotic ar fi programul.

Pentru fiecare există un tip de mişcare, chiar dacă nu e un sport la modă

Nu toţi iubim sportul, însă pentru fiecare dintre noi există un anume tip de mişcare ce va provoaca plăcere şi va ajuta corpul să se menţină în formă. Pe termen lung este de folos să alegeţi sportul care vă face bine şi este confortabil chiar dacă nu este un sport la modă sau unul ce nu promite că puteţi arde 500 kilocalorii pe oră.
Gândirea pozitivă ajută, la fel şi oamenii optimişti sunt de preferat în preajmă.
Citatele motivaţionale ajută, la fel şi cărţile. Oricât de clieşeistic ar suna, fiecare are ceva de învăţat din cărţi. Citiţi, citiţi, citiţi.
Cultivţi prieteniile şi sprijiniţi-i pe cei care trec prin perioade dificile.

Învăţaţi de la specialişti în imagine să vă îmbrăcaţi şi să vă aranjaţi

Sesiuni la make-up artişti, la hair-stylişti şi la  stilişti de modă vă pot schimba viaţa în bine în sensul că puteţi învăţa să aplicaţi trucuri şi produse de machiaj potrivite (un fond de ten care oferă luminozitate pielii este minunat), un şampon şi un balsam potrivite pentru podoaba capilară sunt de mare folos. Hainele alese în conformitate cu silueta, vârsta şi tipul de activitate în culori care să complimenteze pielea, culoarea părului şi ochii schimbă percepţia despre sine şi dau mai multă încredere în forţele proprii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”