Cum a slăbit Ducesa de York, Sarah Ferguson

Ducesa de York a introdus în alimentația zilnică produse precum pâinea ketogenică, chiar și paste și pizza de dietă, ori croissante cu indice glicemic slab.
  • Publicat:
Cum a slăbit Ducesa de York, Sarah Ferguson
Cum a slăbit Ducesa de York, Sarah Ferguson

Ducesa de York, Sarah Ferguson, afișează în ultima vreme o siluetă armonioasă și bine proporționată, rezultatul unui program nutrițional conceput special pentru ea de nutriționistul Gianluca Mech, cel care a lansat și făcut celebră în toată lumea Dieta Tisanoreica.

Sarah Ferguson, membră a familiei regale britanice, fosta soție a prințului Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, a introdus în alimentația zilnică produse recomandate de Gianluca Mech, precum pâinea ketogenică, chiar și paste și pizza de dietă, ori croissante cu indice glicemic slab.

Cum a slăbit Ducesa de York?

Gianluca Mech povestește cum a decurs prima întâlnire cu Ducesa de York și cum au ajuns să colaboreze în vederea stabilirii unui plan nutritional eficient.

„Ne-am întânit prima data în urmă cu câțiva ani în New York. Din discuțiile avute, am aflat că este foarte interesată de cercetare și de studii științifice și că este chiar în căutarea unei diete eficiente și sănătoase.  I-am adresat invitația de a vizita Universitatea din Padova, unde avem propriul nostru institut de cercetare a cetozei. A fost uimită să descopere că avem chiar și pizza de dietă sau croissante cu indice glicemic slab. I-am oferit mai multe informații despre Dieta Tisanoreica și a decis să urmeze acest plan alimentar. Deși există multe opțiuni de deserturi sănătoase, preferă preparatele sărate în detrimentul celor dulci, precum pâinea ketogenică, pastele și pizza din Dieta Tisanoreica”, a declarat Gianluca Mech pentru revista Hello! din Marea Britanie.

Ducesa de York a povestit, în cadrul interviului, cum neplăcerile din viața privată și-au pus amprenta asupra stilului alimentar pe care l-a adoptat și cum dieta recomandată de Gianluca Mech a ajutat-o să ajungă la forma fizică dorită și să i se îmbunătățească starea generală de sănătate.

„Știu cum este să te lupți cu greutatea de la vârsta de 12 ani. Atunci s-a încheiat mariajul părinților mei, iar, pe fond de stress, am început să mănânc junk food. Asta și-a pus amprenta asupra siluetei mele și s-a resimțit chiar și când am devenit adult. Mâncarea devenise o dependență. Ori de câte ori lucrurile devreneau mai dificile, mâncam pe fond de stres. Am încercat multe diete de-a lungul anilor, dar care nu au funcționat. Atunci când Gianluca Mech mi-a propus să vizitez Universitatea din Padova, am fost impresionată de dovezile științifice referitoare la beneficiile acestui tip de dietă ketogenică. Am urmat această dietă în ultimele 18 luni, am făcut mișcare și m-am odihnit corespunzător. Ca urmare, greutatea mea a scăzut și starea de sănătate mi s-a îmbunătățit semnificativ”, a declarat Sarah Ferguson, Ducesa de York, într-un interviu acordat publicației britanice Hello!.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Orezul cu fasole, un amestec sănătos
Orezul cu fasole, un amestec sănătos
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân