Ce face Virgil Iantu, dimineata devreme?

„M-am nascut in Timisoara si specialitatile banatene pe care le face mama sunt exceptionale”, ne-a spus Virgil Iantu cand l-am invitat la restaurant. Dar de multa vreme incearca sa-si pastreze silueta si mai gusta mancare gatita doar… di
Ce face Virgil Iantu, dimineata devreme?
Ce face Virgil Iantu, dimineata devreme?

Prietenii lui stiu ca Iantu incepe dimineata cu o ciorbita sau cu mancare gatita si toti sunt mirati. „M-au intrebat, in diverse contexte, cum reusesc sa mananc asa ceva la inceputul zilei si de ce nu ma retrag seara intr-un restaurant cu specific romanesc”, spune el. Raspunsul a fost simplu: „Daca faci armata, o sa intelegi”.

Chiar daca n-am facut armata, intelegem ca vrea sa-si mentina silueta. In acest sens, mai are ceva retete. De ani de zile a exclus painea din alimentatie, iar dupa ora 19.00 face orice altceva, dar nu ia masa. Chiar daca acest lucru inseamna sa renunte si la unul dintre hobby-urile lui. „Imi place enorm sa gatesc. Fac orice fel de ciorba, in afara de cea de perisoare, si pot sa impresionez pe oricine. Imi face placere sa tai eu legumele, sa combin ingredientele. Iar cel mai bine imi iese papricasul de pui.”

Acest hobby a fost insa lasat la o parte de ceva vreme. Virgil impreuna cu iubita si cu fetita lor s-au mutat la o casa pe pamant si asa a venit si mama lui sa ii ajute. „Mama se ocupa de micuta si reuseste sa prepare tot ea masa. Asa ca eu am cam rarit-o cu gatitul”, zambeste el. Si cum s-a lasat de gatit, a ajuns de mai multe ori la o sala de sport. „In cariera mea a fost o pauza de la inceputul anului.

Dar din toamna reincep colaborarea cu Prima TV, pentru concursul Megastar. Acum simt nevoia de miscare si am vazut ca, imediat ce ajung la sala de sport, se si duc cateva kilograme. Chiar daca esti foarte aglomerat, cred ca iti poti gasi timp pentru tine. Nici cand a aparut fetita mea, nu mi-am modificat progamul de sport. E adevarat ca am avut ajutor. Dar imi amintesc ca ma trezeam noaptea si ii pregateam biberoanele.

Am fost cam ametit ceva vreme. Imi mai amintesc ca, inainte de a aparea ea pe lume, am luat de la farmacie niste mancare pentru bebelusi. Mi se facuse pofta. N-a fost tocmai cea mai buna alegere din viata mea. Acum ma bucur ca ea nu e deloc mofturoasa si chiar a inceput sa rontaie coji de copac gasite pe jos. tin minte ca, in copilarie, si eu avem obiceiul sa bag in gura niste muguri si chiar am facut injectii din aceasta cauza. Probabil ma intoxicasem”, se amuza el.

Oricum, de la nepotica lui a gustat pentru prima oara piure cu oua si asta a devenit una dintre specialitatile preferate. Revenind insa la stilul lui de viata, in aceasta vara a mers in Delta si a mancat cel mai bun peste. „Daca ma intreaba cineva cum te mentii sanatos, i-as spune sa consume peste. Si sa faca sport. E un regim de viata garantat pe care eu l-am adoptat de multa vreme. Iar daca in timpul zilei ti se face pofta de ceva dulce, fa-ti repede o salata de fructe de sezon, pentru ca te energizeaza imediat.” Il credem pe cuvant.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Emilia Potenteu - psiholog - Redactor
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”