Carmen Negoiţă te învaţă cum să faci lapte de migdale, numai bun pentru perioada de post

Carmen Negoiţă recomandă ca, inclusiv în perioada postului Crăciunului, să consumăm preparate raw vegan, adică acelea realizate doar din ingrediente naturale şi fără a fi pregătite la foc, păstrându-şi astfel toţi nutrienţii benefici.

Carmen Negoiţă recomandă ca, inclusiv în perioada postului Crăciunului, să consumăm preparate raw vegan, adică acelea realizate doar din ingrediente naturale şi fără a fi pregătite la foc, păstrându-şi astfel toţi nutrienţii benefici. 

Cunoscutul fashion blogger ne învaţă, prin intermediul unei înregistrări video postată pe blogul său, www.carmennegoita.com, cum putem prepara acasă lapte de migdale.

 

Acesta nu doar că este sănătos, ci reprezintă şi o variantă excelentă de a înlocui laptele de provenienţă animală pe timpul postului.

“Aveţi nevoie de 200 g de migdale, apă filtrată, un săculet special şi vase unde să strecuraţi. Lăsaţi migdalele la hidratat într-un bol cu apă câteva ore. Apoi, le puneţi în blender, adăugaţi 1,5 litri de apă şi mixaţi timp de 30 minute. Strecuraţi totul printr-un săculeţ. Vor rămane în săculeţ fulgi de migdale pe care îi puteţă usca şi folosi apoi în salate sau presăraţi peste prăjituri. Laptele de migdale va fi pus la rece şi folosit apoi în locul celui de provenienţă animală”, a explicat Carmen Negoiţă. 

Puteţi urmări reţeta aici:

 

 

 

 

Cel mai nou articol Video: