C.R.B.L

Are sportul in sange si nu trece o zi fara sa-l practice, face parte din trupa SIMPLU, este un break-dancer profesionist si, mai nou, are si o sala de dans. Detine secretul echilibrului in viata, pentru ca el este pur si simplu C.R.B.L.
  • Publicat:
C.R.B.L
C.R.B.L

Pe C.R.B.L l-am intalnit chiar la sala lui de dans. Tot acolo am facut cunostinta si cu trupa lui de dans Big Bounce. Profesionisti si plini de entuziasm, au facut o demonstratie pe loc, dovada ca maestrul C.R.B.L si-a instruit bine dansatorii. Iata inca o dovada ca dansul nu este numai un mijloc de exprimare, ci si o oportunitate de implinire profesionala. C.R.B.L a castigat foarte multe premii pentru activitatea sa, ca dansator si coregraf, precum si simpatia fanilor din toata tara. „Only the strong survive” este motto-ul sau, si drept urmare si l-a tatutat pe brat.

Nici o zi fara sport
Pe scena, a urcat prima data cand avea trei ani, cu ocazia unei serbari, iar primul contact cu sportul l-a avut la varsta de 7 ani, cand a inceput antrenamentele la judo. In paralel cu judo, in fiecare week-end isi aduna prietenii si incercau tot felul de scheme de dans si break-dance. In acele momente si-a dezvoltat dorinta pentru miscare si mobilitatea trupului. La sala sa de dans merge zilnic, unde tine un curs de o ora si jumatate, iar apoi isi antreneaza baietii din trupa inca doua ore. C.R.B.L merge si la sala de fitness de 2-3 ori pe saptamana. Daca totusi nu poate ajunge, este constiincios si face acasa exercitii fizice. Nici nu ar avea cum sa le rateze, deoarece in casa lui „locuiesc” si cateva aparate pentru sport. Este student in anul V la ANEFS in Pitesti, la sectia Dans, normal… Nici in timpul facultatii nu a „scapat“ de sport si este foarte mandru ca stie sa joace tenis si baschet, schiaza, face gimnastica si canotaj, practica lupte si box. Toate aceste activitati ii consuma energia intr-un mod constructiv.

Miscare pentru sanatate
Pentru a putea face fata unui program foarte incarcat, zilnic C.R.B.L isi organizeaza riguros fiecare activitate. „Am ales o alimentatie corecta si echilibrata, deoarece reprezinta un factor important pentru sanatate si longevitate. Intotdeauna iau un mic dejun consistent, masa de pranz intre orele 13.00 si 15.00, iar cina inaintea orei 20.00”, marturiseste C.R.B.L. Cu timpul, a eliminat din meniul sau toate mancarurile cu grasimi, le-a inlocuit cu gratare si legume, bea multe sucuri naturale si multa apa. Foarte importante pentru sanatate sunt si cele opt ore de somn. Nu fumeaza si nu consuma alcool, pentru ca acestea nu au legatura cu stilul sau de viata.
Deoarece incearca sa convinga cat mai multa lume ca miscarea, sub orice forma, este buna pentru fizic si psihic, intentioneaza sa organizeze si niste cursuri complexe de dans combinat cu fitness. Cursurile vor dura o luna de zile si sunt asteptati toti cei care vor sa combine, intr-un mod armonios, sportul cu dansul. „tin sa precizez aici ca sportul trebuie practicat de absolut toata lumea, indiferent de varsta sau ocupatie. Cateva minute de miscare zilnica pot face minuni”, spune C.R.B.L.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
5 zile de rasfat
5 zile de rasfat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”