Ana-Maria se simte bineee!

Ana-Maria lucreaza in prezent la un nou album si se bucura de o noua iubire cu VJ-ul MTV, Cristi Stanciu. Merge si la facultate, iese si cu prietenii, dar are timp sa se si mentina in forma maxima. Noua ne-a aratat un set complet de exercitii pe care le p
  • Publicat:
Ana-Maria se simte bineee!
Ana-Maria se simte bineee!

1. Sari! Daca vrei un abdomen frumos, fa 3 genuflexiuni si la a 4-a ridicare sari cu mainile ridicate. Repeta exercitiul timp de un minut. Va fi reluat la sfarsitul programului. In afara de abdomen, aceasta miscare te ajuta sa-ti tonifici coapsele, gambele si muschii fesieri.

2. Ca broscuta incearca timp de un minut un alt tip de saritura. Departezi picioarele, tii mainile in fata pieptului, flexezi genunchii si sari din nou, ajutandu-te de brate. Exercitiul este excelent pentru muschii fesieri. Si picioarele tale vor fi in forma maxima.

3. Flotari cu mainile incrucisate. Stim ca este greu, dar merita. Ai nevoie de 10 flotari in programul complet. La inceput, incearca 2, 3, daca iti este foarte greu. Flotarile oricum iti reusesc perfect dupa ceva timp de antrenament. Pozitia incrucisata a mainilor e benefica pentru musculatura bratelor, dar si pentru piept. In timp ce executi acest exercitiu, gandeste-te la ceva frumos.

4. Zone cu probleme, zone cu probleme. Flexeaza un picior, iar pe celalalt tine-l intins. Treci greutatea ta de pe un picior pe altul. La un set ai nevoie de 15 repetari. Intre seturi, stai un minut. Exercitiul este bun pentru coapse si muschii fesieri, dar si pentru bicepsi. Ai nevoie de 3 seturi. Aceasta miscare este ideala pentru ca pare extrem de usoara, dar actioneaza exact pe zonele cu probleme.

5. Roteste-te! Ca sa te odihnesti putin, pui mainile in solduri si rotesti trunchiul de 15 ori. Apoi stai un minut si mai faci o serie. Ar fi ideal sa reusesti 6 serii. Nu e greu deloc si iti aduci aminte de exercitiile pe care le faceai in copilarie, la educatie fizica. Avantajul acestei miscari este ca iti subtiaza talia.

6. Tot pentru talie. Iata inca un exercitiu simplu. Pui mainile la ceafa si continui sa rotesti trunchiul. Faci tot 6 serii a cate 15 repetari. Bine ar fi sa asculti ceva muzica. Dupa o luna, o sa vezi ca talia ta e mai frumoasa. Din pacate, aceasta miscare e destul de plicticoasa, asa ca cel mai bine asculta piese antrenante.

7. Spate drept! Sa ne ocupam putin de spate si de umeri. Mereu auzi ca trebuie sa tii spatele drept ca sa fii frumoasa. E adevarat. Acest exercitiu te ajuta sa iti tonifici musculatura spatelui. Ridica cate un picior cat de sus poti. Simultan intinde mainile in sus si bate din palme. Fa 10 exercitii pentru un picior si inca 10 pentru celalalt.

8. Abdomen de vis. Stai pe spate, ridica picioarele ca si cum ai face lumanarea si, cu mainile lipite de piept, ridica-te cat de usor poti. Exercitiul este perfect pentru abdomen. Secretul lui este sa faci miscarea lent, in timp ce simti fiecare muschiulet. Repeta de 15 ori. Mai stai un minut si apuca-te de inca o serie. Ai nevoie de 5 serii pe zi.

9. Mainile sus! Sa ne intoarcem la sarituri. Oricum, in copilarie acestea erau preferatele noastre si multi dintre antrenori incearca, prin programele pe care le concep, sa ne aminteasca exact de miscarile pe care le faceam cand eram mici. Sari cu mainile in sus – mana si picior opus. Exercitiul este excelent pentru tonus.

10. La podea. Stai pe podea, sprijina-te in brate si ridica alternativ picioarele. Exercitiul este benefic in primul rand pentru abdomen. Repeta de 15 ori miscarea pentru fiecare picior. Muschii picioarelor trebuie sa fie incordati. De asemenea, exercitiul se face in forta.

11.  Pentru coapse. Stai pe podea, te sprijini pe maini si ridici cate un picior. Repeta de cate 15 ori pentru fiecare parte. Trebuie sa ai muschii picioarelor incordati si sa simti toate miscarile. Daca vrei coapse frumoase, acest exercitiu se face zilnic.

12. Tragi de maini in spate  Te relaxezi in sfarsit, dar esti inca activa. Tragi de spate de 30 de ori inainte de a-ti incepe cu succes o noua zi. Poti sa faci aceasta miscare si dupa ce stai mult la birou, intr-un singur loc.

13. Din nou la podea. Prinzi cu mana piciorul opus si tragi de el. Fiecare set are 15 repetari. Ai nevoie de 5 seturi. Exercitiul este ideal pentru abdomen. Nu uita ca in curand vine sezonul cald si trebuie sa arati perfect. Acest exercitiu te ajuta sa scapi de eventualele depuneri din timpul iernii.

Foto:  ADRIAN STOICOVICIU;  Vestimentatie: INTERSPORT

Urmărește CSID.ro pe Google News
Slabeste cu dieta de 3 ore!
Slabeste cu dieta de 3 ore!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân