4 moduri prin care îţi poţi îmbunătăţi dieta chiar ACUM!

Dacă ţi-ai propus ca anul acesta să faci o schimbare în acest sens, să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă şi să îţi remodelezi silueta, iată 4 sfaturi care te vor ajuta să faci o schimbare vizibilă chiar acum!
  • Publicat:
4 moduri prin care îţi poţi îmbunătăţi dieta chiar ACUM!

Nu eşti mulţumită de alimentaţia ta? Nu eşti singură. Există atât de multe persoane a căror dietă este constituită în principal din mâncăruri puternic procesate, cu număr mare de calorii, dar total lipsite de nutrienţi, încât cred că problema aceasta poate fi numită universală.

Rezultatul? Kilograme în plus, senzaţie de balonare, celulită, piele aspră, păr şi unghii departe de a fi sănătoase!

Dacă ţi-ai propus ca anul acesta să faci o schimbare în acest sens, să îţi îmbunătăţeşti stilul de viaţă şi să îţi remodelezi silueta, iată 4 sfaturi care te vor ajuta să faci o schimbare vizibilă chiar acum!

Bea apă în loc de suc!

Dacă erai pregătită să desfaci sticla de suc plin de zahăr şi aditivi, îndepărtează-te uşor şi întinde-te după sticla de apă pe care ai ascuns-o în cel mai îndepărtat colţ al frigiderului. Nu numai că vei “economisii” câteva calorii (ascunse în deliciosul suc), dar vei vedea imediat rezultatele pe pielea ta!

Adaugă fructe sau legume colorate următoarei tale mese!

Serios vorbind, cea mai bună cale de a-ţi îmbunătăţi dieta instant este adăugarea unor legume (cartofii prăjiţi nu intră în calcul) sau a unor fructe meselor tale principale. Cel mai frumos lucru când vine vorba de legume şi fructe este faptul că sunt pline de nutrienţi şi, comparativ cu alte alimente, extrem de scăzute în calorii!

Păstăile sau broccoli sunt două dintre legumele delicioase care pot fi servite ca o completare a oricărei mese. Salata verde este şi ea o vedetă în ceea ce priveşte silueta şi o poţi adăuga nu doar în salate, ci şi în sandvişuri sau preparate mai complicate.

Înlocuieşte paharul de vin de la cină cu o cană de ceai!

Dacă obiceiul tău este de a consuma o băutură alcoolică înainte de culcare, încearcă să faci o schimbare şi să alegi o cană de ceai din plante. Ceaiul verde decofeinizat, de exemplu, conţine antioxidanţi puternici, astfel că, pe lângă faptul că lipsa alcoolului îţi va remodela imediat silueta, vei obţine şi câteva efecte benefice sănătăţii!

Pregăteşte-te pentru ziua de mâine!

Ştiu, ştiu, micul-dejun nu este o prioritate pe lista ta de “to do” dimineaţa. Dar sunt sigură că eşti conştientă şi de faptul că este o mare greşeală. Fă o schimbare de acum şi începe fiecare zi cu o masă copioasă, dar mai ales sănătoasă! Acest lucru te va ajuta să îţi menţii energia la un nivel ridicat întreaga zi!

Dacă îţi este greu să te mobilizezi dimineaţa, pregăteşte-ţi micul dejun seara, înainte de culcare. În acest fel, a doua zi nu va trebui decât să mănânci, să îţi bei cafeaua şi să te bucuri de surprizele care te aşteaptă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”