3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta

Dacă vreţi să slăbiţi, aveţi grijă la câteva produse care vă pot compromite demersul, mai ales dacă abuzaţi de ele.
  • Publicat:
3 feluri dietetice care îţi pot afecta silueta

 

Dacă vreţi să slăbiţi, aveţi grijă la câteva produse care vă pot compromite demersul, mai ales dacă abuzaţi de ele.
 
Salatele – nu toate, fireşte, le vizăm aici pe cele pline de sosuri. Ştiaţi că un sos poate creşte valoarea calorică a unei salate chiar şi cu 500 de calorii? Nu vă culcaţi pe urechea vorbelor „e doar o salată, cât de mult poate să îngraşe”, căci veţi avea surprize. Mari de tot şi tare neplăcute. 
 
Sucurile – nu cele din comerţ, de care ştie mai toată lumea că nu e bine să abuzezi în vremuri de dietă, ci chiar cele naturale pe care le facem în casă cu mânuţele noastre. Sunt sănătoase foc, nu-i vorbă, dar se duc repede, parcă mai merge unul, iar caloriile nu sunt deloc puţine la număr. În plus, organismul nu mai consumă nici el energie ca să digere o portocală, o primeşte gata transformată în lichid. Pe scurt, consumaţi, dar nu abuzaţi.
 
Iaurturile – cele cu fructe sunt acum sub lupa noastră. Nu încetez să mă minunez câtă lume crede încă în faptul că dacă mănânci un iaurt cu fructe gata ambalaj de comercianţi vei slăbi frumos şi rapid. Greşit! Luaţi, vă rog, etichetele unor astfel de produse la rând şi vedeţi la ce cantităţi de zahăr ajungeţi. Păi nu e mai bun un iaurt de casă în care punem noi nişte fructe după gust? Talia ne va mulţumi. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân