10 sfaturi pentru un abdomen perfect plat

Daca iti doresti un abdomen plat, trebuie sa tii o dieta potrivita si sa faci miscare. Exista si alte trucuri care te pot ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen.
  • Publicat:
10 sfaturi pentru un abdomen perfect plat

Daca citesti acest articol, inseamna ca te confrunti cu marea problema a sunculitei depusa pe abdomen. Foarte multe femei sufera de aceasta dilema, si din pacate, vestile nu sunt prea bune. Adevarul e ca noi, femeile, suntem construite sa depozitam tesut adipos in zona abdominala. De aceea, trebuie sa fim contiente ca nu toate vom reusi sa avem o silueta perfecta, cu abdomen plat. Exista totusi solutii pentru acelea care au suficient de multa determinare si preseverenta. Astazi, iti propunem cateva trucuri care sa te ajute in lupta cu depozitele de grasime de pe abdomen. Iti uram mult succes!

1. Daca te hotarasti sa incepi un program sistematic de slabit, e foarte important sa stii ca fiecare saptamana trebuie sa contina alte exercitii. E bine sa diversifici tipul antrenamentului, daca vrei ca acesta sa dea rezultate. Muschii abdominali au nevoie de provocare continua

2. Cand te antrenezi, concentreaza-ti atentia pe muschii din jurul abdomenului, pentru ca, daca nu esti atenta, alti muschi se vor implica in exercitiu, si nu vei fi eficienta. Daca te vei ajuta de musculatura gatului sau a soldurilor, muschii abdomenului nu vor fi suficient solicitati, si vei depune efort in plus, fara niciun rezultat pentru zona vizata.

3. Exerseaza tehnici de respirat corect in timp ce te antrenezi. Asorteaza-ti respiratia cu ritmul exercitiului. Expiratia va ajuta la scaderea presiunii interne a aerului, ceea ce iti va permite sa implici in totalitatea muschii abdominali in exercitiul pe care il faci.

4. Sa nu renunti daca vezi ca grasimea din jurul abdomenului cedeaza mai greu. Se stie ca este o zona delicata. Daca exercitiile incep sa se cunoasca in zona pulpelor si a picioarelor, inseamna ca trupul este receptiv la miscare. E posibil sa fie nevoie sa pierzi cateva kilograme pentru a se observa ca ai lucrat muschii abdominali.

5. E bine sa stii ca e foarte important ce mananci. Exercitiile fizice te pot extenua, asa ca trebuie sa mananci sanatos. Evita zaharurile, produsele de panificatie, colesterolul si tot ceea ce ti-ar putea dauna, mananca alimente si preparate usoare, si astfel rezultatele se vor vedea in scurt timp.

6. Evita berea si alte bauturi alcoolice. Acestea au fost asociate cu o crestere a hormonului ce dirijeaza grasimea catre abdomen.

7. Pentru a arde cateva calorii in plus, incearca sa faci cateva exercitii aerobice cel putin de doua ori pe saptamana. Include si exercitii cardiovasculare pentru a scapa de grasimi.

8. Daca ai scapat de kilogramele in plus si tot nu ai un abdomen plan, mareste numarul de repetari al exercitiolor abdominale. Tine minte: 10 sau 20 de exercitii bine facute sunt mai folositoare decat 50 de exercitii „lenese”.

9. E suficient sa-ti faci exercitiile in zilele indicate; insa daca vrei rezultate mai rapide, poti sa maresti frecventa exercitiilor. Nu folosi greutati prea mari!

10. Antreneaza-ti muschii abdomenului doar incordandu-i in timp ce iti faci exercitiile obisnuite, in timp ce stai in picioare sau cand conduci.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dieta Dash
Dieta Dash
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân