Scapă de kilogramele în plus şi învaţă să îţi remodelezi talia!

Specialiştii de la BodyShape au răspuns la câteva dintre aceste întrebări şi îţi oferă şi un program de detoxifiere de o săptămână, care promite nu numai să îţi ofere o stare generală de bine ci şi să te scape de câţiva centimetri din talie!
  • Publicat:
Scapă de kilogramele în plus şi învaţă să îţi remodelezi talia!

Detoxifierea nu mai este un cuvând “tabu”. Este pe buzele tuturor nutriţioniştilor şi îl găseşti în fiecare pagină a revistelor şi site-urilor de specialitate.

Eşti sfătuită să urmezi un program de detox măcar o dată la câteva luni, să ai grijă să mănânci sănătos şi echilibrat şi să faci cel puţin 10 minute de sport pe zi. Dar de ce? De ce să te detoxifiezi? Ajută la slăbire, sau este pur şi simplu o modă?

Specialiştii de la BodyShape Transformation Centre au răspuns la câteva dintre aceste întrebări şi îţi oferă şi un program de detoxifiere de o săptămână, care promite nu numai să îţi ofere o stare generală de bine ci şi să te scape de câţiva centimetri din talie!
 

Ce este o dietă de detoxifiere şi de ce ar trebui să o urmezi?

Multe diete au beneficii şi puncte slabe, dar cele mai de success diete sau strategii alimentare au două lucruri în comun. Şi cel mai interesant este că atunci când cele două elemente sunt realizate corect, o să vezi rezultate fără să numeri calorii, fără să fie nevoie să eviţi petrecerile unde se mănâncă, fără să urmezi diete lichide şi fără să împarţi fiecare meniu în grame şi bucăţele aproape invizibile,

Cele mai bune şi de succes planuri alimentare, care funcţionează în procent de 100%, se bazează pe două principii simple:

  • Înlătură toate alimentele care sunt toxice şi dăunează corpului tău
  • Mănâncă doar alimente integrale, pline de nutrienţi, care provin din natură

De ce ne îngraşă mâncarea?

Dacă pui această întrebare unui medic, vei afla că majoritatea bolilor din ziua de azi sunt cauzate de proastele obiceiuri alimentare. Prin urmare, mâncărurile procesate, care nu sunt naturale şi conţin aditivi şi chimicale, nu sunt menite să fie consumate de oameni. Multe mâncăruri considerate ca fiind sănătoase, cum ar fi laptele, cerealele sau legumele bogate în amidon au fost atât de modificate până să ajungă la noi în farfurie, încât fac mai mult rău decât bine organismului.

Sănătatea şi pierderea în greutate

Ceea ce mănânci determină starea ta de sănătate. Îmbunătăţirea stării generale de sănătate este cheia pierderii în greutate – pentru că doar un organism sănătos reuşeşte să ardă grăsimi (24 de ore pe zi) şi poate să se menţină sănătos, tonifiat. Ficatul este responsabil cu eliminarea greutăţii în plus, a grăsimii, astfel că în cazul unei persoane sănătoase, orice urmă de grăsime în plus acumulată va fi eliminată rapid de ficat, păstrând organismul în formă. Dar când persoana respectivă consumă multe TOXINE, ficatul se concentrează, în primul rând, pe eliminarea acestora.

Din categoria toxinelor fac parte:

  • Ţigările
  • Alcoolul
  • Drogurile
  • Medicamentele
  • Zahărul şi mâncărurile fast-food
  • Acizii

Conform specialiştilor, există un “secret” pe care nici o sală de fitness sau companie care vinde produse “dietetice” NU vor dori să îl afli şi anume motivul pentru care oamenii încearcă “totul” şi nu reuşeşc să piardă în greutate.

Majoritatea persoanelor care vor să slăbească fac exerciţii fizice, reduc porţiile de mâncare şi numărul caloriilor sau apelează la procedure chirurgicale, însă de fiecare dată, chiar dacă aceste “remedii” funcţionează, grăsimea revine (ai auzit cu siguranţă de efectul “yo-yo”).

De ce? Pentru că nu se tratează CAUZA îngrăşării şi anume uun ficat stresat peste măsură şi nesănătos. Aşadar, dacă ai încercat toate dietele posibile şi toate antrenamentele de la sală în zadar, cu siguranţă nu ai încercat încă să devii mai sănătoasă din interior spre exterior, în loc să aplici corpului stimuli externi.

Curăţându-ţi şi detoxifiindu-ţi organismul vei începe să creezi un mediu sănătos, în care nu va trebui să lupţi pentru a-ţi menţine greutatea la un nivel scăzut şi prin care vei arde automat tot ceea ce este în plus.

Atunci când nu vei mai avea toxine în ficat, acesta se va concentra 100% pe arderea grăsimilor în fiecare clipă a zilei, lucru pe care îl numim “metabolism” sănătos.

Pe lângă acest scop esenţial, există şi alte motive pentru a te detoxifia:

  • Nu vei mai avea migrene
  • Te vei trezi cu mult mai multă energie
  • Vei fi mai binedispusă şi mai pozitivă
  • Vei reduce riscul de a face diabet
  • Vei reduce riscul de a avea probleme cu inima
  • Vei reduce riscul de a face diabet sau cancer
  • Vei reduce inflamaţiile din corp, prin urmare şi durerile
  • Vei avea un somn mai liniştit şi o digestie mai bună
  • Îţi vei creşte libidoul şi vei avea o viaţă sexual de mai bună calitate

Pentru a elimina toxinele, lucru care va permite corpului tău să îşi redirecţioneze eforturile acolo unde vrei tu – în arderea grăsimilor 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 –poţi urma un plan scurt de detoxifiere şi vei vedea cum rezultatele nu vor întârzia să apară!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: