galerie

Cum se detoxifiază vedetele după festinul de Sărbători


  • Anne Hathaway urmează dieta de 48 de ore a lui David Kirsch. Aceasta constă în consumul unui cocteil special, de patru ori pe zi, fără a mai mânca nimic altceva pe lângă. Sucul-minune conţine, după cum susţine inventatorul dietei, antioxidanţi preţioşi care ajută la curăţarea colonului, a ficatului şi a rinichilor, fibre benefice pentru o digestie ca la carte şi crom, mineral care ţine în frâu poftele şi accelerează metabolismul.
  • Katty Perry îşi “spală” păcatele culinare cu o dietă de detoxifiere ce se întinde pe trei luni şi care constă în înlocuirea cafelei, a alimentelor grase, a dulciurilor şi a băuturilor alcoolice cu legume organice, ceai verde, vitamine, mult sport şi meditaţie.
  • Jaime Pressly îşi recapătă silueta cu ajutorul dietei detofixiante cu supă de varză. Ea spune că “secretul unui regim eficient de detoxifiere constă în consumul ridicat de proteine şi cât mai puţini carbohidraţi”, dar adevărul e că varza nu are cine ştie ce surse de proteine. Mai exact, 100 de grame de varză au doar 1,28 grame de proteine, deci ar trebui să mâncăm cel puţin trei kilograme de varză pe zi pentru a asigura organismului aportul recomandat de proteine.
  • Ce face Megan Fox când simte nevoia unei curăţenii pe interior? Simplu, bea o cană cu apă amestecată cu oţet din cidru de mere în fiecare zi, pe stomacul gol. Părerea specialiştilor: oţetul nu este tocmai un ingredient-minune care să ajute la eliminarea toxinelor din corp, plus că pe termen lung poate cauza, din cauza acidităţii, probleme grave stomacului. În schimb, sucul de lămâie amestecat cu apă caldă chiar ajută la detofixierea ficatului şi ajută şi la topirea grăsimilor.
  • Gwyneth Paltrow apelează de mai multe ori pe an la dieta Dr. Alejandro Junger. Regimul detox ţine 21 de zile şi constă doar într-o masă pe zi, respectiv la prânz. Aceasta trebuie să conţină alimente naturale, bio, de la carne, legume şi fructe până la uleiuri presate doar la rece, fructe oleaginoase şi seminţe neprăjite şi nesărate precum cele de dovleac, de susan sau de floarea-soarelui. Printre alimentele interzise se numără fast-food-ul, lactatele, ouăle, ciocolata, sosurile şi băuturi precum cafeaua, sucurile carbogazoase, energizantele sau ceaiul negru. Dimineaţa şi seara se va bea doar un shake preparat după reţeta specială a inventatorului.
  • Demi Moore urmează planul de 10 zile Master Cleanse atunci când simte nevoia unei cure de detoxifiere. Acest plan constă în consumul exclusiv a unei băuturi ce conţine apă, suc de lămâie, sirop de arţar şi piper cayenne.
  • Salma Hayek adoră curele detox pe termen scurt cu sucuri naturale, în special cu aloe vera. Cura cu sucuri poate fi ţinută o zi, trei sau cinci, în funcţie de cât de rezistent îţi este organismul.
  • Giuliana Rancic este dedicată detoxului cu ceaiuri, fără adaos de zahăr sau lapte, şi cu un plan alimentar bine pus la punct, constând în trei mese pe zi, toate light, fără grăsimi animale şi carbohidraţi.
Anne Hathaway urmează dieta de 48 de ore a lui David Kirsch. Aceasta constă în consumul unui cocteil special, de patru ori pe zi, fără a mai mânca nimic altceva pe lângă. Sucul-minune conţine, după cum susţine inventatorul dietei, antioxidanţi preţioşi care ajută la curăţarea colonului, a ficatului şi a rinichilor, fibre benefice pentru o digestie ca la carte şi crom, mineral care ţine în frâu poftele şi accelerează metabolismul.
1/1