CSÎD a încercat! Detox pentru pregătirea de vară!

Mă captivează trendul alimentaţiei sănătoase, detoxului şi a curelor care te ajută să scapi de toxine şi, implicit, să te simţi mai bine.
  • Publicat:
CSÎD a încercat! Detox pentru pregătirea de vară!

Mă captivează trendul alimentaţiei sănătoase, detoxului şi a curelor care te ajută să scapi de toxine şi, implicit, să te simţi mai bine.

Am învăţat pe pielea mea că organismul are nevoie de o curăţare periodică, aşa cum faci şi într-un apartament. 

Şi m-am gândit că acum este momentul potrivit să încerc programul New You, de la JuiceIt., care, pe lângă sucuri, oferă şi experienţa terapiei Angel of Water.

Pentru că nu sunt străină de astfel de experienţe de detox, am ales programul New You (www.juiceit.ro) şi m-am încumetat direct la 3 zile în care am băut  exclusiv doar sucuri şi am făcut 3 colonohidroterapii la Synergy Day SPA (www.synergyspa.ro).

Nu m-a speriat acest lucru ştiind că fiind presate la rece, combinaţiile delicioase de fructe şi legume vor fi o infuzie de vitamine, minerale şi enzime care vor fi de ajutor ficatului şi sistemului meu digestiv. Ce vor fi la propriu curăţate de toxine cu ajutorul terapiei Angel of Water. Deşi nu mi-a fost uşor să am doar hrană lichidă trei zile, sunt mândră că i-am oferit corpului meu o astfel de experienţă.

Cum a fost

În prima zi, la 10 dimineaţa am deschis cu nesaţ Detox 1, prima sticlă din cele şase livrate prompt cu o seară înainte. Nu înainte de a-i citi compoziţia:  lămâie, ghimbir, goji, piper cayenne, sirop de agave şi apă filtrată. A doua sticlă, ce conţinea spanac, măr, ţelină apio, castravete, pătrunjel, ghimbir, lămâie şi kale, am băut-o două ore mai târziu.

Pentru că prima programare la Angel of Water era la ora 14, chiar înainte de a începe discuţia cu Adelina Fârţade, medic la Synergy Day SPA, am băut şi cea de-a treia sticlă de jumătate de litru cu suc de grepfrut, ananas şi mentă. Înainte de procedura propriu-zisă, am completat un formular în care am răspuns câtorva întrebări legate de digestia mea şi starea de sănătate.

Mi s-au comunicat contraindicaţiile şi mi s-a explicat că terapia Angel of Water este o metodă blândă, ce implică infuzia de apă purificată şi dezinfectată în colon prin rect, la o temperatura şi presiune optimă ce sunt permanent monitorizate. Am aflat că instrumentele ce intră în contact cu pacientul sunt de unică folosinţă, eliminând orice posibilitate de contaminare.

Procedura este complet nedureroasă, iar după ce colonul mi-a fost “spălat” cu 32 de litri de apă purificată, m-am simţit mult mai uşoară. La final medical mi-a oferit probiotice şi vitamine. Iar minunăţiile din sticlele de Detox 4 (spanac, ananas, ţelină apio, castravete, ghimbir, mentă, kale),  Detox 5 (sfeclă roşie, morcov, măr, cătină) şi Detox 6 ( alune caju, sirop de agave, curmale, pudra de vanilie, scorţişoară, banană)  mi-au oferit energie şi bună dispoziţie până seara.

Concluzie

În toate cele 3 zile am făcut terapia Angel of Water si am băut exclusiv sucuri. Recunosc că a doua zi am fost cam moleşită, însă a treia zi m-am trezit cu o energie fantastică. Îmi dau seama acum, la final, că New You nu este un program detox uşor de ţinut – ai nevoie de multă voinţă şi o agendă mai lejeră, însă este un dar pe care corpul tău îl va aprecia din plin!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: