Wiedemann–Beckwith( sindromul )

[sindromul Wiedemann-Beckwith]

Boală congenitală, cauzata de o dereglare in dezvoltarea fetala. Forme ale acestui sindrom sunt : o creştere în volum a limbii- macroglosie, macrosomie (greutatea şi lungimea mai mare), o hernie ombilicală, o hipertrofie a viscerelor, un gigantism şi o hipoglicemie neonatală (de zahăr din sânge după naştere) prin exces de secreţie de insulină.

Diagnosticarea se face in urma ecografiei fatului , dupa nastere diagnos­ticul este confirmat prin examen clinic.

Tratamentul este unul preventiv constănd în corectarea hipoglicemiei şi în controlul cu privire la aparitia si dezvoltarea unor tumori ( examan ecografic). Prezenta tumotilor necesita ablaţii chirurgicale.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.