Tinitus

Tinitus este percepţia unui sunet sau ţiuit în urechi. Este o problemă comună, des întâlnită, care afectează între 15% şi 20% de persoane. Tinitus nu este o afecţiune în sine, ci un simptom al unei condiţii precum pierderea auzului odată cu înaintarea în vârstă, o intervenţie sau chiar o tulburare a sistemului circulator.

Cu toate astea, tinitus nu este un semn al unei afecţiuni serioase, deşi odată cu înaintarea în vârstă se poate agrava, dar poate fi îmbunătăţită cu ajutorul tratamentului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.