Substitut volemic (înlocuitor de plasmă)

[Inlocuitior de plasma Inlocuitorul de plasma]

Produs natural sau sintetic utilizat pe cale intravenoasă pentru a creşte volumul sangvin atunci când este anormal de mic.

Substitutele volemice sunt indicate pentru a corecta o hipovolemie (micşorarea volumului sangvin) urmare a unei hemoragii care provoacă un colaps (cădere a presiunii arteriale), o stare de şoc (stare dc rău, paloare, jenă rspiratorie). Ele sunt injectate pe cale venoasă.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.